Mandag delte influenser Isabel Raad (27) og TV 2 traileren til sesong to av realityserien «Isabel».

Men selv om flere fans jubler i kommentarfeltet og gleder seg til å følge 27-åringens hverdag igjen, er det ikke bare positive reaksjoner å finne. Blant annet på det sosiale mediet Jodel, der brukere kan dele anonyme meninger, er det flere som reagerer på spesielt én ting fra sniktitten på tv-serien.

I den kommende sesongen er nemlig et av temaene at Raad har fått seg kjæreste, britiske Jack Beaumont, og i et klipp fra den nye traileren kan man se at 27-åringen sier følgende:

«Jeg har vist deg bilde av penisen til Jack»?

– Et stort problem blant unge

Og det er nettopp ovennevnte kommentar som har fått flere til å reagere det siste døgnet.

«Isabel Raad viser penisen til Jack til venner? Hvor gammel er hun?» er det en på Jodel som spør seg.

«Får skikkelig bismak av at Isabel Raad viser penisen til Jack som om det er det mest naturlige i verden», skriver en annen.

En tredje mener Isabel Raad bør ta mer hensyn til rollen sin.

«Hun er fortsatt et forbilde og har veldig ung følgergruppe. Spredningen av nakenbilder er et stort problem blant unge, og å se forbildet sitt normalisere det og vise nakenbilder hjelper nok IKKE på denne ødeleggende trenden», mener en.

Også under TV 2s Instagram-innlegg er det en som reagerer:

«Hvorfor er det ingen flere som reagerer på at hun viser pikken til typen til venninner?!? Hadde det vært omvendt så hadde folk her allerede klikket fordi det er private deler og slikt gjør man ikke. Motbydelig at Isabel skal slippe så lett unna fordi hun er jente», lyder kommentaren rundt temaet.

Les også: Isabel Raad gjenforent med kjæresten i Norge

Tar Raad i forsvar

Under de ovennevnte innleggene på Jodel er det flere som diskuterer temaet, der også mange tar Raad i forsvar.

I traileren ser det nemlig tilsynelatende ut som at influenseren viser et bilde av kjærestens «edle deler» til en venninne, men ved en nærmere titt kan man se at denne sekvensen er satt sammen av ulike klipp – ettersom hun har på seg ulike klær. Altså er det ikke kjent hva det er Raad viser til venninnen sin i klippet, om det er et penis-bilde eller ei.

Les også: Dette er årets «Torpet»-deltakere

«Hun har jo på seg ulike antrekk på de to klippene», skriver en bruker på det anonyme sosiale mediet.

«Dere overdramatiserer og tar noe ut av kontekst. For alt vi vet er det sagt på kødd. Traileren er jo klippet for å skape oppmerksomhet. Tror du skal sitte rolig i båten til du har sett episoden», lyder en annen kommentar på kritikken på Jodel.

Ga samtykke til Isabel

Nettavisen har vært i kontakt med Raad som ikke ønsker å kommentere saken.

– Jeg stiller dessverre ikke opp til noe som er basert på noe så tragisk som Jodel, skriver Raad i en tekstmelding til Nettavisen.

Ifølge TV 2 skal imidlertid kjæresten til Raad, Jack Beaumont, ha blitt informert om sekvensen som kommer på skjermen.

– «Isabel» er en dokumentarserie der vi følger livet til Isabel. Vi vet at Jack hadde samtykket til at Isabel viste bildet til venninnen, derfor var det ikke tungtveiende grunner til ikke å ha det med i serien , sier pressesjef i TV 2, Jan Petter Dahl, til Nettavisen.