Gå til sidens hovedinnhold

Krangler så busta fyker på TV. Derfor valgte Sandra Fjeldberg og Cristian Brennhovd å gi forholdet en ny sjanse

«Ex on the Beach»:

Til tross for sjalusi, hevngjerrighet og krangling er Cristian Brennhovd og Sandra Fjeldberg forelsket mer enn noen gang før.

Er du en av dem som følger slavisk med på «Ex on the Beach» har du garantert fått med deg den bitre feiden mellom Cristian Brennhovd (20) og Sandra Fjeldberg (20).

Etter en turbulent fortid blir de to gjenforent på «Ex on the Beach» da Brennhovd sjekket inn som Fjeldberg sin eks tidligere i sesongen. Siden den dagen har de gått flere kuler varmt samtidig som romantikken har blomstret mellom paret.

Les også: Sandra Fjeldberg fryktet det verste med «Ex on the Beach»-deltakelsen - så eskalerte det

I en fersk episode av «Ex on the beach» går det nok en kule varmt, og flere tårer blir felt, da Brennhovd nok en gang bryter løftet Fjeldberg og han har gitt hverandre om å ikke være med noen andre.

Mens Brennhovd er på date med nyinnsjekkede Madicken Nilsson (20), velger han å takke ja til dele villaens suite med henne fremfor Fjeldberg.

Se klippet øverst i saken!

- Ren hevn

Dagen før hadde Brennhovd og Fjeldberg, etter flere runder med sjalusi, endelig bestemt seg for å satse på hverandre.

- Jeg aner ikke hva som skjedde. Vi hadde egentlig ordnet opp, og jeg hadde sagt til ham at jeg gjerne ville satse på han der inne. Jeg trodde han ble glad for det, men så velger han heller å drite i avtalen vår og være barnslig, sier Fjeldberg til Nettavisen.

At det skulle komme en reaksjon fra Fjeldberg etter Brennhovds valg om å dele suiten med Nilsson, var imidlertid Brennhovd klar over. Ifølge ham tok han valget om suiten for å fremprovosere en reaksjon hos Fjeldberg.

- Jeg tenkte at jeg skulle ta hevn på Sandra. Hun trodde hun hadde kontrollen over meg, og jeg tenkte jeg skulle sette henne litt på plass. Det funket, sier Brennhovd til Nettavisen.

Les også: «Paradise»-Mario la seg langflat etter korona-blemme. Så dro han på fest igjen: – Hjernedødt, sier Mads Hansen

Ga et ultimatum

Ifølge Brennhovd fikk Fjeldberg smake sin egen medisin ettersom hun tidligere i sesongen hadde gjort det samme mot Brennhovd, da hun havnet i køys med Pierre Louis (27).

- Det var kanskje dumt å gjøre det rett etter at vi hadde laget en ny avtale om at det skulle være oss, men siden den episoden ble det en helt annen stemning mellom meg og Sandra, avslører Brennhovd til Nettavisen.

I dag er de to kranglefantene som kjent kjærester, og det var ifølge paret etter hendelsen med suiten at ting mellom dem ordnet seg en gang for alle.

- Jeg tror Sandra innså hvor glad hun var i meg etter det, og etter at jeg ga hun et ultimatum om at jeg må være sikker på at hun vil ha meg så ble det egentlig oss, forteller Brennhovd.

Bedre enn noen gang

Mens Brennhovd bor i en leilighet i Oslo, bor Fjeldberg i utganspunktet i Moss. Avstanden mellom dem i dag er imidlertid ikke blitt noe problem ettersom korona-situasjonen har gjort at Fjeldberg mer eller mindre bor i leiligheten i Oslo sammen med Brennhovd i dag.

Les også: For to år siden bodde Øystein Lihaug Solberg i bilen sin. Nå lager han underholdning i «Ex on the Beach» og drømmer om å bli skuespiller

Til Nettavisen forteller Fjeldberg at forholdet mellom de to er mye bedre enn noen gang.

- Han viste etterhvert en helt ny side av seg selv inne på villaen som gjorde at jeg turte å gi det en ny sjanse. Siden da har ting vært veldig bra mellom oss, forteller hun.

- Det er litt rart å se igjen alle intrigene på TV siden vi har det så hyggelig nå. Det er rart å se han flørte med andre jenter. Vi pleier å se episodene sammen, men vi unngår å se de verste, legger hun til.

Kommentarer til denne saken