Helt siden november, da ryktene om at Kim Kardashian (41) hadde truffet en ny mann knappe halvåret etter at skilsmissen fra Kanye West (44) ble kjent, har det mildt sagt utviklet seg til litt av et trekantdrama.

West, nå bedre kjent som Ye, er nemlig ikke særlig begeistret over at ekskona har funnet lykken med komiker Pete Davidson (28), og konflikten mellom de tre er på «alles» lepper om dagen.

Les også: Brutt forlovelse og mobbeanklager: Dette er Kanye Wests berømte ekser

West har ikke akkurat lagt noe mellom linjene i beskrivelsene og hva han synes om ekskonas nye flamme. På Twitter har det mildt sagt gått et par kuler varmt, noe som har fått flere til å sperre opp øynene. Ryktene skal også ha det til at West skal ha truet med å banke opp Davidson og nektet ham å treffe barna han deler med Kardashian.

Nylig ble også rapperen kastet ut av Instagram i 24 timer. Ifølge Meta, som eier Instagram, skal bakgrunnen for utkastelsen dreie seg om «hat og mobbing», ifølge NBC News. Også enkelte fans har den siste tiden reagert på Wests oppførsel, og startet en underskriftskampanje for å oppfordre Coachella til å droppe rapperen som artist under musikkfestivalen.

Rapperen har imidlertid en lang historie innenfor Hollywood-krangler, så dette er neppe siste gang verden får være vitne til de offentlige skittentøyvaskene hans.

Avbrøt takketale

Wests forhistorie med offentlige krangler går flere år tilbake. Under MTV Video Music Awards (VMA) i 2009 var Taylor Swift (32) kveldens stjerne da hun vant prisen for årets beste musikkvideo med sangen «You Belong with Me», men det var derimot ikke West helt fornøyd med.

Da Swift sto på scenen for å takke, stormet West opp på scenen og avbrøt henne.

– Yo, Taylor. Jeg er veldig glad på dine vegne. Jeg skal la deg fullføre, men det er Beyoncé som har hatt den beste videoen gjennom tidene, proklamerte en opprørt West midt i Swifts takketale.

Ikke overraskende nok var det tydelig at opplevelsen ikke falt i god jord hos den unge sangerinnen, men i 2015 så det ut til at de to hadde begravd stridsøksa. Da ble de observert pratende under Grammy-utdelingen, og ikke lenge etter uttalte West at han gjerne ville samarbeide med Swift.

Men vennskapet deres ble kortvarig.

Mindre enn et år senere kalte West Swift «This Bitch» i sangen «Famous», og hevdet han fikk sangerens tillatelse før låten kom ut. Swift slo på sin side hardt ned på Wests uttalelser, og ga ut hevnalbumet «Reputation» i 2017.

I «This Is Why We Cant Have Nice Things» sang hun:

«Trodde du at jeg ikke ville høre alle tingene du sa om meg».

Deretter ble det stille mellom de to i flere år, men Swift sa i 2019 til Rolling Stone at West har gitt uttrykk for at hun ikke fortjener karrieren hun har oppnådd. Med andre ord ser det ikke ut til at forholdet mellom de to har blitt særlig mye bedre med årene.

Ble ranet og fikk ikke besøk

Også Jay-Z (52), som i mange år både har samarbeidet og vært venn av West, har stått i noen stormer opp gjennom.

Blant annet ble det oppstyr da Jay-Z ikke dukket opp i bryllupet til West og Kardashian i 2014, der han angivelig ble spurt om å være forlover, men tre år senere var de tilsynelatende gode venner igjen.

Det tok derimot ikke lange tiden før en ny diskusjon oppsto.

I 2017 ble nemlig Wests kontrakt med musikktjenesten Tidal, som Jay-Z eier, brutt. Da var det lite som tilsa at vennskapet kunne reddes.

– Det som virkelig såret meg, var at han dro barna mine og kona mi inn i det. Kanye er lillebroren min, vi har kommet oss videre fra større problemer. Men han har dratt familien min inn i det, og nå er det et problem. Nå er det virkelig et problem, sa Jay-Z den gang, ifølge nettstedet Hollywood Life.

Innen 2021 var de imidlertid etter alt å dømme venner igjen. Da samarbeidet de nemlig på låten «Guess Who's Going to Jail Tonight» på Wests album, «Donda».

Les også: Paris-ranet av Kim Kardashian kan ha vært innsidejobb

Full TV-krangel

Talkshow-verten og komiker Jimmy Kimmel (54) havnet i en Twitter-feide med West i 2013 etter å ha fleipet rapperens BBC-intervju, der han hevdet å være den største rockestjernen.

«Jimmy Kimmel har gått langt over streken som prøver å spøke bort en av de mest ærlige mediene på lang tid», skrev en oppgitt West på Twitter.

Før feiden ble avsluttet i oktober 2017, da West dukket opp på talkshowet, avslørte Kimmel sin begeistring over å komme i Twitter-spisser.

– Jeg lever for slike øyeblikk. Da jeg havnet i en Twitter-kamp med Kanye, var jeg så glad, sa Kimmel til GQ i februar 2018.

Problemer med eksen

Tilbake til 2008 datet Kanye West Amber Rose (38). Paret hadde vært sammen i to år før de kunngjorde bruddet i 2010, og bestemte seg for å gå hvert til sitt etter at de begge fant nye partnere de forelsket seg i.

Rose hadde da begynt å date Wiz Khalifa, mens West datet Kim Kardashian.

Les også: Dette er Kanye Wests berømte ekser

Situasjonen ble imidlertid rotete da rapperen bestemte seg for å komme med kommentarer til Rose da han dukket opp i podkasten «The Breakfast Club»

– Hvis Kim hadde datet meg da jeg først ønsket å være med henne, ville det ikke vært en Amber Rose. Det er veldig vanskelig for en kvinne å være sammen med noen som er sammen med Amber Rose. Jeg måtte dusje 30 ganger før jeg var med Kim, sa han da.

I 2015 da krangelen fortsatt var rykende fersk, bestemte Rose seg for å tvitre følgende:

«Kanye West, jeg overlater det til Kardashian-familien å ydmyke deg når de er ferdige med deg».

Men i februar 2016 så det riktignok ut til å ha roet seg mellom de to, da Rose ble sett forsvare Kardashian. Samtidig ble hun også inkludert i West musikkvideo til låten «Famous».