Gå til sidens hovedinnhold

Kristen Bell tok «magic mushrooms» for å behandle depresjon

Se hva vi fant...

Åpenhjertig i ny podkast.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Kristen Bell (40) har i en årrekke vært en av Hollywoods fremste skuespillere med store roller som Veronica Mars i serien med samme navn, eller en av de useriøse mødrene i «Bad Moms».

Bell har også gjort stor suksess med å være stemmen til prinsesse Anna i «Frost»-filmene, og hun var også fortellerstemmen til selveste «Gossip Girl».

Les også: Slik reagerer Europa på TIX

Men den store suksessen gjennom to tiår har hatt sin bakside. Bell har i mange år slitt med depresjoner, og åpner i podkasten Hypochondriactor med lege Priyanka Wali og skuespiller Sean Hayes opp om hvordan hun har har håndtert sykdommen og prøvd ut flere typer behandling de siste 22 årene.

Skuespilleren forteller at hun opp gjennom årene har prøvd flere typer behandling som medikamenter, terapi og meditasjon, og at hun til slutt ønsket å prøve psilocybinsopper.

Ble inspirert av bok

Etter at hun leste boken «How to Change Your Mind» av Michael Pollan, ble skuespilleren inspirert til å prøve ut hallusinogen sopp. Stjernen forteller at Pollan i boken går i dybden på en mindre akademisk gruppe som har studert effekten av LSD og psilocybin på det de kaller en «sunn normal».

En mindre studie av medforfatter Robin Carhart-Harris, leder for senteret for psykedelisk forskning ved Imperial College London, fant at to doser psilocybin så ut til å være like effektivt som et vanlig antidepressivt middel ved behandling av noen tilfeller av depresjon.

Les også: Supermodell Kate Moss inviterer fansen til sengs mot betaling

Bell skal ha prøvd psilocybin for å finne ut om det kunne hjelpe henne med hennes egen mentale helse.

- Jeg ønsket å prøve psilocybin for å føle på hvilke dører som åpnet seg for meg, og ha en opplevelse som var min egen. Det er aspekter ved de to rusmidlene som når inn til steder i hjernen din på en langt dypere og mer helbredende måte enn noe annet, forteller Bell i podkasten.

Skuespilleren understreker at hun var i trygge omgivelser, med ektemannen Dax Shepard (46) ved sin side.

Bell forteller at hun har det bedre med depresjonen og angsten etter opplevelsen, men at hun fortsatt kan oppleve dårlige dager.

- Men jeg er aldri suicidal eller noe. Sånn sett er jeg veldig heldig, for det kan skje med andre, sier hun.

Pappa for første gang

I mars avslørte popstjerne Jason Derulo (31) at han og modellkjæresten Jenna Frumes (27) ventet barn sammen.

«Vi kunne ikke gledet oss mer til et nytt kapittel i livet», skrev stjernen til en film på Instagram, som viste en tydelig gravid Frumes.

Derulo og Frumes har delt hyppig med bilder av magen i sosiale medier, og nå er endelig babyen her. Det avslørte Frume selv på Instagram først, før Derulo kom bekreftet det like etter.

Les også: Sykehus sender regning for fødsler til kvinner uten lovlig opphold

I følge Frumes kom den lille for over en uke siden, men har ikke delt nyheten med omverden før nå.

«Et lite glimt av min første uke med vår friske, kjekke lille konge. Liver har så mye mer mening nå og jeg er så takknemlig. Jeg er så forelset i denne lille gutten, han er alt jeg aldri visste at jeg trengte. 05/08/2021»,skriver hun på Instagram og legger til:

«Jeg elsker deg for alltid, Jason Derulo».

Sangstjernen har delt en koselig videosnutt fra da de tok med seg sønnen hjem. Den lille har fått navnet Jason King Derulo.

«Den lykkeligste dagen i livet mitt da vi brakte sønnen vår (Jason King Derulo) hjem. Han er så heldig som har en så sterk, omsorgsfull helt til mor» skriver han på Instagram og tagger kjæresten.

De to turtelduene traff hverandre på treningssenteret rett før pandemien inntraff, og har siden den tid holdt sammen.

Det fortalte Derulo til nettstedet Page Six i august i fjor.

- Begge har et behov for å trene hele tiden, og jeg hadde sett henne der en gang tidligere. Den andre gangen jeg så henne tenkte jeg: Ok, jeg skal snakke med henne. Og resten er historie, fortalte han den gang til avisen.

Les også: Ellen DeGeneres gir seg: Dette er de største kontroversene opp gjennom årene

Blir trebarnsmamma

En annen som snart kan glede seg over et nytt tilskudd til familien, er skuespiller Jennifer Love Hewitt (42). Hun og ektemannen, Brian Hallisay (42), venter nemlig sitt tredje barn sammen.

De to giftet seg i 2013, og har etter bryllupet fått datteren Autumn James (7) og sønnen Atticus James (5). Nå skal familien altså bli fem, avslører Hewitt på Instagram.

«Å baby! Vi har en til på vei. Vi er så glade over å endelig dele denne nyheten med dere alle», skriver hun til et bilde på Instagram, hvor hun holder en graviditetstest.

Les også: Serena trodde kjæresten savnet henne – så fikk hun tilsendt et livebilde

I et intervju med People, forteller stjernen at nyheten om en ny graviditet kommer som en hyggelig overraskelse.

- Vi har alltid vært åpne for et tredje barn, men vi tenkte definitivt at det det spesielle året som hele verden går gjennom skulle være øyeblikket, forteller hun.

- Dette har vært en så hyggelig, vakker og overraskende gave i denne tiden, hvor vi får gjøre alt det med et lite menneske til, fortsetter hun, og legger til at barna ser fram til å få et nytt søsken.

Les også: Andrea Eriksen om hva som alltid får henne til å gråte, hvorfor kjæresten ikke er med i familiens TV-serie og de hyppige møtene med Justin Bieber

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» der du hører podkast! Ny episode hver tirsdag!