I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Kristen Stewart (31) ble verdenskjent i vampyr-filmserien «Twilight» i 2008. Hun var i et forhold med medskuespilleren Robert Pattinson i tre år, før det ble kjent at hun hadde vært utro med filmregissøren Rupert Sanders i 2012. Hun har også tidligere datet modellen Stella Maxwell.

Etter så offentlige forhold, ble Stewart mer beskjeden og holdt kortene rundt kjærlighetslivet sitt tett til brystet.

Les også: Gjør drastiske endringer: Her skal ikke «Paradise Hotel» spilles inn lenger

Men nå avslører filmstjernen en gladnyhet - hun har forlovet seg med Dylan Meyer. De har vært et par i to år.

Det bekrefter Stewart selv på radioshowet til Howard Stern tirsdag denne uken, skriver E! Online.

- Jeg ville bli fridd til, så jeg tror jeg klarte å få det slik jeg ville ha det, og det klarte hun. Vi skal gifte oss, endelig skjer det, sa skuespilleren til Stern.

Paret møttes for første gang for åtte år siden på et filmsett, men hadde ikke kontakt før to år etter det første møtet. De ble offisielt et par i 2019.

Det virker som bryllupsklokkene har vært klare til å ringe en stund, ifølge Stewart. For ett år siden fortalte hun Stern at hun ikke kunne vente med å gifte seg med Meyer.

Ryktene om forlovelsen begynte å svirre allerede i juli, da Stewart skal ha bli sett med en ring på venstre finger.

Les også: Travis Barkers ekskone reagerer på stjerneparets filmreferanser: – Føler jeg blir lurt

Hun er snart aktuell i rollen som prinsesse Diana i filmen «Spencer», og hun roses for sin slående likhet til prinsessen.

Spekuleres vilt etter dette bildet

Kylie Jenner (24) skaper stadig nye overskrifter. I september bekreftet realitystjernen på Instagram at hun og rapperen Travis Scott (30) venter sitt andre barn sammen.

Paret gikk fra hverandre i 2019, men de hadde fortsatt et nært forhold og samarbeidet med å oppdra datteren deres Stormi (3).

Nå som Jenner/Scott familien vokser, gjør også ryktene om forlovelse, melder Daily Mail.

Jenner postet nylig et bilde av hånden sin og datterens hånd som pryder diamantringer til en svimlende verdi på Instagram, med teksten «pappa ga oss matchende ringer».

Les også: Derfor har det vært stille: - Ble slukt i forholdet

Men det var én detalj fansen bet seg merke i.

Det er ikke synet av en blendende diamantring som har tatt fokuset, det er nemlig den mer subtile ringen som har fått fansen til å gå amok. Det er så vidt den er synlig under genseren, men ringen kan ha vært plassert nokså strategisk på venstre ringfinger, også kjent som bryllupsfingeren.

Bildet vekket ikke bare oppsikt hos fansen, men også hos Jenners storesøster Khloé Kardashian.

- Nei, det gjorde han ikke!!!!, kommenterte den overraskede storesøsteren.

Nå spekuleres det om gaven fra Scott virkelig er en giftering eller ei, og hvorvidt om Kourtney Kardashian vil bli den eneste i familien som skal stå som brud i den kommende tiden.

Les også: Kim Kardashian (41) observert hånd i hånd med komiker (27)

Tok overdose ved et uhell

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Lisa Rinna (58) har sammen med Harry Hamlin (70) døtrene Delilah (23) og Amelia Hamlin (20).

Sistnevnte er mest kjent for å datet den 18 år eldre Scott Disick (38), noe moren hennes ikke var særlig fornøyd med.

Nå åpner eldstedatteren Delilah opp om hennes nylige helseplager, som førte til en overdose ved et uhell, skriver People.

I en åpenhjertig video på Instagram forteller modellen om kampene hun har kjempet mot flere helseproblemer, som borrelia, kyssesyken, hjernebetennelse og PANDAS.

Hun avslører at hun tidligere i år opplevde alvorlige panikkanfall som følge av sykdommen PANDAS. Hun tok oppsøkte en lege som skrev ut flere medisiner til 23-åringen.

Les også: Alec Baldwin med ny beskjed: – Les dette

- Jeg var ikke narkoman, men kroppen min ble avhengig av medisinene på grunn av hvor mye legen min skrev ut til meg, forteller Hamlin i videoen.

Hun forklarer videre at legen skrev ut for heftige medisindoser enn det hun trengte. Hun ble avhengig av Xanax, propranolol og benadryl, alle kan gi en dempende effekt på sentralnervesystemet.

Det var en uheldig blanding av propranolol og benadryl som gjorde at den 23 år gamle modellen havnet på sykehuset.

Etter overdosen følte hun seg både håpløs og hjelpeløs. Og hun skrev seg frivillig inn på et behandlingssenter i Arizona. Oppholdet på tre uker ga henne blandede følelser.

- Jeg er trist fordi jeg trodde det stedet kunne kurere meg, og at det ville være et sted hvor jeg kunne slappe av.

Les også: Slik svarer «Farmen»-paret på kjærestespørsmålet

Nå sliter familien hennes med å finne ut hva de skal gjøre for å få henne bedre. Hamlin avsluttet videoen med å be følgerne hennes om støtte og anbefalinger de måtte ha for spesialister som kan hjelpe henne.

- Det er en usynlig sykdom. Jeg kan se helt fin ut, men føle meg helt forferdelig.

Brudd etter 27 år

Den kjente TLC-realityserien «En mann - fire koner» følger polygamist tilværelsen til Kody Brown (52) og hans fire koner: Meri (50), Janelle (52), Christine (49) og Robyn (43), og deres 18 barn.

Det har flere ganger vært murringer i familien, og noen av konene mente Brown drev med favorisering og ikke satt av lik tid til alle fire konene.

Det har ført til at Browns tredje kone gjennom 27 år, Christine har fått nok, ifølge Daily Mail.

Hun kunngjorde bruddet på Instagram, og takket for fansen forståelse under den vanskelige tiden.

- Etter mer enn 25 år sammen, har Kody og jeg vokst fra hverandre og jeg har tatt den vanskelige avgjørelsen om å forlate han, skriver hun i Instagram-posten.

Les også: Letter på sløret om barna: – Har ikke «pushet» dem

Kilder sier til avisen at bruddet ikke var en overraskelse for venner og familie, og at Christine lenge hadde følt at mannen ga for mye oppmerksomhet til hans siste kone, Robyn.

Hun har ikke lagt skjul på denne misnøyen i programmet, og det har lenge vært spekulasjoner om en splittelse i familien. I finalen av sesong 15 innrømmet Christine til Browns andre kone, Meri, at hun var usikker på om hun kunne fortsette å være sammen med Kody.

- Jeg kan ikke være gift med Kody lenger. Jeg vil ikke.. Det er ikke nok for meg, fortalte en åpenhjertig Christine.

Ifølge kilden har pandemien også gjort skade for familien, som førte til at familien ble mer adskilt.

- Kody har nærmest ikke eksistert. Han brukte covid-19 som en unnskyldning for å ikke være rundt familien, og det var hans billett til frihet, hevder kilden.

Kody har også bekreftet bruddet på hans Twitterkonto, hvor han skriver at bruddet følger med mye tristhet.

- Vi har hatt mange fine år sammen, og jeg har stor respekt og beundring for henne, skriver Brown.

Paret giftet seg i 1994, og har seks barn sammen.

- Selv om vi går hver våre veier, vil vi alltid være engasjerte foreldre.

Les også: Avslørte kjæreste i februar, men «ingen» vet hvem han er. Dette er årsaken