I midten av juli delte influenser Kristin Gjelsvik (36) et innlegg på Instagram der hun avslørte at hun og kjæresten, Dennis Poppe Thorsen (30), har gått hver til sitt etter ti år.

Les også: Tar grep før «Skal vi danse»-sending

«Ti år. Hit men ikke lenger. De siste sju månedene har vært tøffe, og jeg har stått i den heftigste livskrisen noen sinne. Det har vært mye frem og tilbake, og vi har virkelig prøvd å få det til å fungere», var blant det influenseren skrev på Instagram.

Siden har den populære 36-åringen holdt relativt tett om bruddet, men da Nettavisen møtte henne i forbindelse med pressevisningen av TV 2-satsningen «Forræder», der hun medvirker, kunne hun lette litt på sløret om livssituasjonen.

– Det går jo etter forholdene ganske bra, får jeg vel si. Men jeg prøver bare å gjøre det beste ut av situasjonen og ta en dag av gangen, egentlig, forteller Gjelsvik overfor Nettavisen.

Skulle flytte på tvers av landet

Videre forteller Kristin Gjelsvik at de nå står midt i en hel del praktiske ting som må på plass etter bruddet.

Etter planen skulle nemlig Gjelsvik og Thorsen, som deler sønnen Falk (3), flytte til Stavanger på nyåret. Flytteplanene er nå lagt døde, og huset de har vært med på å bygge skal legges ut for salg. Gjelsvik legger ikke skjul på at det gjør det hele mer upraktisk at de egentlig var midt i en flytteprosess.

Les også: Carew har bitt seg merke i én ting de siste årene

– De praktiske tingene som må på plass gjør jo selvfølgelig at situasjonen blir litt forverret, sier hun.

– Det hadde vært litt lettere hvis vi ikke hadde felles barn eller en bolig vi holder på å bygge i Stavanger, legger hun til.

– Klart det er litt sårt

Huset i Stavanger står ferdig på nyåret, og Gjelsvik er klar for å kvitte seg med det selv om hun erkjenner at det er trist.

– Det er jo klart at det er litt sårt. Du bygger drømmehuset ditt og har vært med på å endre planløsninger og alt så du får det akkurat som du vil ha det, også får du ikke bo der. Så det er jo dritt, men sånn er det. Men vi må bare få solgt det, for jeg har ikke tenkt til å flytte til Stavanger, sier 36-åringen.

– Så hvis det er noen som er keene på et nytt hus på Ormøy, et fantastisk hus, så kjør på.

Selv har Gjelsvik planer om å bli værende på Østlandet.

– Jeg er glad jeg ikke hadde flyttet allerede, da hadde kanskje prosessen blitt ennå verre. I alle fall for min del, sier hun.

– Så nå blir jeg værende på Østlandet, og jeg ser frem til det.

Fokuserer på sønnen

I tiden fremover skal Kristin Gjelsvik sørge for at samlivsbruddet ikke påvirker sønnen Falk i altfor stor grad.

– Vi har en fantastisk liten skapning som er det viktigste midt oppi det her. Så vi må prøve å gjøre det sånn at han ikke blir for påvirket av dette, sier hun om eksparets felles sønn.

– Han er tre år og forstår mer enn vi gjerne tror, så det er viktig å få på plass noen gode rutiner så livet blir så forutsigbart som mulig for ham. Så får det heller gå utover oss foreldre en periode, legger den kjente influenseren til.

Gjelsvik og Thorsen ble et par etter at de møttes på realityprogrammet «Paradise Hotel» i 2012, og i 2019 ble de foreldre for første gang da de fikk sønnen Falk sammen.