Lytt til intervjuet i denne spilleren:

Du kan også lytte i podkast-appen på din mobil. Søk opp "Det store intervjuet" eller klikk på linker her: iTunes, Spotify, Acast, Pocketcast, Podtail, Overcast).

Det har stormet mye rundt blogger Kristin Gjelsvik det siste året. Selskapet hun brukte år på å bygge opp, gikk konkurs. Etter å ha gått i bresjen for frivillig barnløshet, sjokkerte hun med å vise frem gravidmagen på Vixen blog awards i januar.

Og sist, men ikke minst, hun satte fyr på kroppspress-debatten da hun nylig kalte Sophie Elise Isachsen for «Norges dårligste og farligste forbilde».

Møt henne i Det store intervjuet, hvor hun forteller åpent om en tøff ungdomstid med mye rus, til tross for at hun vokste opp i et trygt og kjærlig hjem. Gjelsvik forteller om forholdet til sin MS-syke mor og sine forventninger til å skulle bli mamma for første gang - til tross for at hun i utgangspunktet ikke hadde lyst på barn.

Dette er 7. episode av Det store intervjuet i Nettavisen som podcast. Lytt til tidligere episoder i spilleren nedenfor eller i iTunes, Pocketcast, Spotify, Acast, Podtail eller Overcast.