Kristin Gjelsvik (36) har gjennom årene blitt et kjent navn blant det norske folk.

Gjelsvik har det siste året delt mye fra den vanskelige tiden med både hussalg og det svært offentlige bruddet med eksen Dennis Poppe Thorsen (31). Paret gjorde det slutt sist sommer etter ti år som kjærester.

Les også: Kristin Gjelsvik letter på sløret om sin nye flamme

Derfor har Gjelsvik gått gjennom flere flytteprosesser, noe som har vært en ekstra påkjenning for influenseren. Det har ikke bare vært emosjonelt vanskelig, men det har også bydd på økonomiske utfordringer for 36-åringen.

Ifølge hun selv har bruddet kostet henne dyrt.

Skal aldri tilbake

Torsdag ettermiddag tok Gjelsvik til sosiale medier der hun delte åpent og ærlig om den siste tiden og forteller blant annet at hun omsider er ferdig med hussalget i Drammen, og at hun aldri skal tilbake.

– Jeg er så jævlig sliten. Det har vært så tungt å stå med alt dette alene, og nå skal jeg møte de nye eierne om en time og da er dette jævlige kapittelet avsluttet en gang for alle, sa Gjelsvik i en åpenhjertig Instagram-historie torsdag ettermiddag.

Eksparet flyttet inn i Drammen-huset i 2020, og boligen ble lagt ut for salg for litt over et år siden. Nå ser det ut til at huset er solgt for godt, noe som virker lettende for 36-åringen.

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Les også: Står opp for eksen etter hets: – Hun er en god mamma

Huset i Drammen er ikke det eneste boligprosjektet Gjelsvik har styret med . Mens hun fortsatt var sammen med Poppe Thorsen kjøpte det tidligere paret det de kalte for drømmehuset sitt i Stavanger, men de endte med opp med å legge ut for salg tidligere i år.

– Kostet meg nesten en halv million

Gjelsvik fikk en ny tilværelse da hun brått ble singel, og med omfattende boligsalg ser det tilsynelatende ikke ut til å ha vært enkelt for 36-åringen.

En sårbar og brutalt ærlig Gjelsvik tok til tårene da hun snakket om det økonomiske bakteppet i torsdagens Instagram-historie, der hun avslørte hun nå har mistet over en halv million kroner.

Les også: Kristin Gjelsvik deler bilde fra sykehussenga

– Dette samlivsbruddet har vært sykt vanskelig å takle og med tanke på alt jeg har gått gjennom og ting jeg har måttet finne ut av. I tillegg har det vært en jævlig tung økonomisk belastning. Å sitte her med alle utgifter på to hus er alt annet enn enkelt, sa en frustrert Gjelsvik i Instagram-videoen og la til:

– Jeg tror dette bruddet har kostet meg over en halv million kroner. Det er så latterlig.

Boligsalg er ikke den eneste økonomiske belastningen Gjelsvik har opplevde den siste tiden. Tidligere i år ble det kjent at Skatteetaten krever 1,3 millioner fra influenseren etter ubetalte skattekrav.

Les også: Anklager Sophie Elise etter bildedeling: – Kalkulert

Drømmeboligen i Stavanger ble aldri tatt i bruk av paret, noe en fortvilt Gjelsvik syntes var leit da hun delte bilder av huset på Instagram tidligere i år.

Huset i Stavanger skulle bli en drømmebolig og Gjelsvik har tidligere gitt utrykk for at planen var å tilbringe resten av livet der. Det ble ikke helt som forventet etter at bruddet trolig satt en stopp for flytteplanene.

Eksparet overtok eiendommen i april 2022 og kjøpesummen var 9.490.000 kroner.