Sandnesposten: – I dag suger livet litt ekstra. Drømmehuset i Stavanger står klart, og overtakelsen er allerede i morgen! Dette er vondt og sårt, og så fryktelig mye tøffere enn jeg trodde det kom til å bli, skriver influenser Kristine Gjelsvik på sin Instagram-konto.

Sammen med sønnen og eks-kjæreste Dennis Poppe Thorsen, skulle hun ha flyttet inn i boligen som det ble brukt mye tid, energi og penger på å planlegge og skape. De overtok eiendommen i april og kjøpesummen var 9.490.000 kroner.

Det gikk ikke som planlagt, da paret gikk hver til sitt i fjor sommer.

Gjelsvik deler med sine følgere at hun er klar over at det er et skikkelig i-landsproblem, men at hun likevel syns det er vondt at hun selv ikke får overta huset de så for seg å bo i for alltid.

– I dag har jeg en sånn skikkelig dårlig dag. Det går litt opp og ned dette livet. Men nå snakket jeg akkurat med utbyggerne på huset i Stavanger, og nå er det ferdig. Overtakelsen er allerede i morgen. Jeg kjenner bare at det er så vondt og så sårt dette, sier Gjelsvik i en video på Instagram der hun gråter.

Kristin Gjelsvik er innlagt på sykehus

Lang prosess

– Jeg hadde ikke trodd det skulle være så tøft når dette huset sto ferdig. Jeg har på en måte bearbeidet og prosessert disse greiene her i veldig mange måneder. Men nå som det står klart kjenner jeg på at, fy faen, det ripper opp i så mye drit, sier hun i videoen.

– Det var her vi skulle bo for alltid. Så mye vi har lagt ned i å skape et drømmehjem, et drømmehus. Og det er visst så fint. Og alt av tilvalg har «uppet» (forbedret, journ. anm.) det til et helt sinnssykt nivå, sier hun og forklarer noen detaljer om hvordan det ser ut.

Flere influensere gjør solide inntektshopp

Gråtkvalt snakker hun videre om at det er vondt å overta, huset som de bare måtte selge igjen. Hun ble selv overrasket over hvor vondt det skulle være å snakke med utbygger onsdag.

– Jeg har prosessert dette i lang tid, men det er nok masse som har havnet i skuffen! Og alle disse følelsene som flommer over meg kom litt som en overraskelse. Jeg var ikke helt forberedt på alt dette, nå når alt blir så virkelig, skriver hun og fortsetter;

– Jeg vet ikke hva jeg skal med denne «storyen» en gang, men livet suger noen ganger, og det er viktig å vise nedturene også.

Hun viser en tydelig nedbrutt utgave av seg selv og skriver at hun bare må reise seg igjen og fokusere på det fine.

Gjelsvik har 216.000 følgere på Instagram.

– Nå ble alt så sinnssykt virkelig. Orker ikke være der på overtakelsen en gang. Orker ikke se det huset, jeg vil ikke sette mine føtter der. Det blir bare for jævlig, sier hun i videoen.

Kristin Gjelsvik skal feire jul med over 20 fremmede: – Blir en helt spesiell opplevelse

Bruddet

«10 år! Hit men ikke lenger. De siste 7 månedene har vært tøffe, og jeg har stått i den heftigste livskrisen noensinne. Det har vært mye frem og tilbake, og vi har virkelig prøvd å få det til å fungere. Når man har barn sammen gjør man det som skal til for å prøve og holde sammen – koste hva det koste vil, men det kommer til et punkt hvor det ikke er mulig å kjempe lenger,» skrev Kristin Gjelsvik på sin Instagramprofil i fjor sommer.

Hun og Dennis Poppe Thorsen fra Stavanger fant hverandre på Paradise Hotel, seersuksessen som har gått på TV i mange år. Etter ti år ble det slutt. Planen om å flytte og etablere seg i Stavanger gikk dermed også i vasken for Gjelsvik.

Dennis Poppe har delt åpent på sin profil om at han gjennomgår sine prosesser. Det deler han med sine 62.300 følgere på Instagram.

«Hei, tusen takk for alle meldinger. Eg får så sykt dårlig samvittighet for at eg ikje har svart. Men eg har fått noen piller av legen som eg kjenne virkelig bivirkninger av. Men eg vil uansett si tusen takk så ska eg prøva å komma meg gjennom dette her,» deler han på sin konto i midten av januar.

Les flere saker fra Sandnesposten her