Kjendisparet fikk sitt første barn mandag 15. april, en liten, gutt, men avslørte ikke nyheten før 1. påskedag.

- På mandag 15. april kom vår store stolthet til verden. Vi kunne ikke vært lykkeligere, skriver den nybakte mammaen på bloggen sin.

Les også: Kristin Gjelsvik er gravid

Paret har altså holdt fødselen hemmelig i nesten en uke. De har postet innlegg på sosiale medier gjennom hele påsken, men ingenting om den nye gutten som har fått navnet Falk.

Ville holde det hemmelig så lenge som mulig

Det var i januar at bloggeren avslørte under Vixen Influencer Awards at hun er gravid i sjuende måned.

- Det har vært vanskelig å skjule det. Vi har hatt behov for å la dette synke inn uten å dele det med offentligheten. Vi hadde også lyst til å prøve å holde det hemmelig så lenge som mulig, og avsløre det på en morsom måte når tiden var inne for det. Vixen er jo definitivt en morsom arena for å avsløre noe slikt, sier 32-åringen, før hun legger til:

- Jeg har gjemt meg bak store strikkegensere, og aldri gått noen steder hvor jeg blir nødt til å ta av meg jakka i flere uker. Det føles godt og endelig kunne avsløre det, sa hun til Nettavisen da.

Hektisk periode i rampelyset

Etter at hun avslørte graviditeten har ikke tiden frem til fødselen bare vært avslappende. Tidligere i år havnet hun i et offentlig munnhuggeri med Sophie Elise, hvor Gjelsvik gikk ut og kalte blogger-kollegaen for «Norges farligste forbilde».

- Nå er jeg lei, Sophie Elise, av at du har fått lov til å være åpen om alle inngrepene dine i mange år uten at det blir slått ned på. Jeg har respektert deg som menneske og det bra du gjør, men jeg har fått nok av deg etter at du i ditt siste blogginnlegg forteller leserne dine om et annet kompleks: at hodebunnen din vises, startet Gjelsvik i en videoblogg.

Det endte opp med at de to toppbloggerne møttes til i «Debatten» på NRK.