BRØD OG SIRKUS/OSLO (Nettavisen): Torsdag kveld er det duket for premieren av VGTV sin nye serie «Ylvis i Sogn», som går ut på at brødrene Vegard Urheim Ylvisåker (43), Bård Urheim Ylvisåker (40) og Bjarte Urheim Ylvisåker skal forsøke å lage en ny låt hver eneste dag i hjembyen Sogn.

En av dem som dukket opp på den røde løperen var influenser Kristin Gjelsvik (36).

Sistnevnte har den siste tiden holdt kortene tett til brystet når det kommer til bruddet med Dennis Poppe Thorsen (31).

Nå kan 36-åringen imidlertid lette på sløret om singeltilværelsen.

Livet er fantastisk

Mye av sommeren og høsten har vært preget av flytting og finne seg til rette i den nye tilværelsen, men nå avslører Gjelsvik overfor Nettavisen at livet begynner å smile igjen.

– Det går veldig bra. Jeg er tøysete og tullete om dagen. Jeg har lastet ned Tinder, fordi jeg er nysgjerrig. Nå har jeg sett venninnene mine ha Tinder i ti år og jeg har aldri hatt det før, så det er gøy. Jeg har vært på en date eller tre, sier en lattermild Gjelsvik til Nettavisen.

Om 36-åringen har møtt noen spesielle på disse datene, vil hun imidlertid ikke røpe.

Les også: Alenepappa takker Kristin Gjelsvik for pengebidrag: – Reddet sommerferien

– Det er for tidlig å si, jeg er jo foreløpig nysingel og det viktigste for meg nå er å skape en ålreit hverdag for sønnen min og meg, forteller en åpenhjertig Gjelsvik.

Hun legger derimot ikke skjul på hvilke forventinger hun har til en fremtidig kjæreste.

– Jeg trenger en mann med stor M. En mann som er noe eldre enn meg og kan ta vare på meg, svarer hun Nettavisen med et glimt i øyet og legger til:

– Jeg tror jeg skal prøve å gå i den retningen denne gangen.

Ikke interessert i å ha kontakt

I sommer bekreftet influenser Kristin Gjelsvik (36) og Dennis Poppe Thorsen (31) at de hadde gått hvert til sitt, etter ti år som kjærester. Sammen har de sønnen Falk (3).

Kort tid før bruddet ble det kjent at Gjelsvik og Poppe var i ferd med å bygge drømmehuset i sistnevntes hjemby, Stavanger. Huset er fortsatt under bygging, og dermed rakk de aldri å flytte inn i drømmehuset før det stod klart.

I etterkant av bruddet har Gjelsvik flyttet til Bærum, mens Poppe bor i Stavanger, der han nylig åpnet en bar.

Førstnevnte forteller overfor Nettavisen at hun og Poppe ikke har noe spesielt kontakt utover det nødvendige.

– Forholdet med Dennis er helt greit rundt det praktiske, utenom det har jeg ikke voldsom interesse av å ha kontakt med ham, erkjenner influenseren.

Vil gifte seg

I 2016 publiserte Gjelsvik et blogginnlegg med tittelen «I said yes», der hun delte nyheten om at hun hadde blitt forlovet.

«OMG!! Dere skjønner kanskje på overskriften at den fine mannen min popped the BIG question, og selvfølgelig sa jeg JA! Det har ikke gått opp for meg enda – nå skal vi faktisk gifte oss!! På ekte!!!» skrev hun den gang,

Etter planen var det duket for bryllup i løpet av neste år, men slik ble det imidlertid ikke for 36-åringen.

I en fersk episode av «Ida med hjertet i hånden» kunne Gjelsvik fortelle at hun med tiden er åpen for å date og ha det gøy, noe hun altså er i gang med.

Les også: Øyunn Krogh etter bruddet: – Jeg beveger meg inn på datingmarkedet

– Livet er jo veldig spennende og jeg vet at jeg har lyst til å gifte meg. Nå blir det jo ikke med Dennis, men en annen mann, sa Gjelsvik den gangen.

Hun fortalte videre at før hun møtte ekskjæresten under innspillingen av reality-programmet «Paradise Hotel» i 2012, pleide hun å nyte singellivet. Noe som hun også nyter i disse tider.

– Jeg koser meg, sier Gjelsvik.