Torsdag ettermiddag gikk den årlige sommerfesten til plateselskapet Universal Music av stabelen i deres egne lokaler på Frogner i Oslo.

I tillegg til plateselskapets egne artister, som Astrid S, Sandra Lyng og Sophie Elise Isachsen, dukket også andre celebriteter opp på den røde løperen.

Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe Thorsen har tatt turen til Frogner for første gang siden førstnevnte fødte for to måneder siden. Paret kan fortelle at foreldrelivet er veldig fint.

- Det har vært annerledes, men veldig fint. Vi har en supersnill baby. Han er fantastisk, og vi koser oss veldig, sier Gjelsvik til Nettavisens reporter på stedet.

Gjelsvik og Poppe Thorsen avslører også at de sitter og ser på bilder av babyen hver time. Førstnevnte var også på fest i pinsehelga, og syntes det gikk helt greit.

- Jeg skrev et blogginnlegg og spurte leserne mine om når de var på sin første fest etter at de hadde født, og da var det flere som svarte at det hadde gått så mye som et år og sånt. Da tenkte jeg «Herregud, jeg er ute på fest etter to måneder». Men jeg tror det er sunt jeg, og vi syntes det er viktig at den lille pjokken vår blir vant til andre også, sier Gjelsvik.

- Er foreldrerollen som forventet?

- Både ja og nei. Jeg trodde det skulle være enda tøffere. Vi er veldig rolige ganske «chille» foreldre, og vi tror litt på det at «chille» foreldre får «chille» barn fordi vi er ikke så stresset, sier paret.

Hvordan er Dennis som pappa?

- Han er helt fantastisk. Jeg vil si at han er en bedre far enn det jeg er mor. Jeg må faktisk si det. Han er en klippe. Det er noe med at han er så trygg, og det virker jo ikke som om han har gjort noe annet hele sitt liv, forteller Gjelsvik.

Hvordan er Kristin som mamma?

- Hun er helt rå. Hun er min og vår klippe. Hun ordner alt og stikker på møter, jeg kan godt være hjemmeværende pappa, det går helt fint, sier Poppe Thorsen.

Gir det mersmak på flere på barn?

- Jeg syntes det var så utrolig kult å føde. Det var helt rått. Jeg hadde mild form for fødselsangst, men så fikk jeg en kommentar fra en leser som skrev «gled deg». Da tenkte jeg sånn «Hæ, går det an å glede seg til fødsel? Dette her trengte jeg å høre». Så gikk jeg inn med den innstillingen og det var det råeste. Vondt som faen selvfølgelig, men det å kjenne at kroppen er i stand til å gjøre noe sånt er helt utrolig, forteller Gjelsvik.

Avkrefter par-rykter

En av de som har tatt turen til sommerfesten på Frogner er Erik Sæter, kjent fra Paradise Hotell. Sæter nekter for at det har oppstått romantisk musikk mellom han og realitykollega Isabelle Eriksen.

- Vi er gode venner, og ikke kjærester. Det er veldig koselig at Nelly og Isabelle er her, det drar opp realitydeltakelsen, sier Sæter til Nettavisens reporter på stedet.

- Det som skjer i hagen blir i hagen

Det har dukket opp flere kjente fjes på den røde løperen til sommerfesten. God Morgen Norge vert, Peter Moi Bubresko er en av de som har tatt turen. Han kan avsløre at han selv har jobbet i Universal.

- Jeg jobbet i Universal for tolv år siden, da var jeg promo-sjef i dette bygget. Så jeg har vært her før og kjenner egentlig ganske mange, sier Moi Bubresko til Nettavisens reporter på stedet.

- Hva skjer egentlig på disse sommerfestene?

- Nei altså jeg tenker jo egentlig at denne festen var enda mer utagerende før enn det den er nå. Det kan jo hende at det er fordi jeg er eldre og har blitt mindre utagerende. Men jeg føler at det før var sånn «oi, shit, hørte du hva som skjedde?»

- Hva er det sykeste du har opplevd?

- Det er ganske mye sykt, men jeg kan ikke si noe. Regelen er at det som skjer i hagen, blir i hagen, sier Moi Bubresko lurt.

Se flere kjendiser stråle på den røde løperen: