Da influenser og tv-profil Kristin Gjelsvik (35) ankom den røde løperen før VG-lista på Rådhusplassen fredag kveld, hadde hun for anledningen fått «fri» fra både mann og barn.

35-åringens samboer, Dennis Poppe Thorsen (31), var nemlig opptatt med baråpningen sin i Stavanger, mens sønnen deres, Falk (3), var på besøk hos farmor og farfar. Og overfor Nettavisen kunne den populære influenseren fortelle at det er viktig for henne å sette av litt alenetid innimellom.

– Jeg er ingen god mor hvis jeg er mor 24/7. Da blir jeg kjip, deler Gjelsvik åpenhjertig, og legger til:

– Jeg er helt avhengig av å kunne være bare meg, kjenne litt på livet og livsgnist.

Fotball-venner

Poppe Thorsen var altså i Stavanger, der han i juni oppfylte en drøm da han åpnet dørene til Show Bar i Stavanger.

Selv har ikke Gjelsvik opplevd barens atmosfære i levende live ennå, men det er ingen tvil om at hun er stolt over kjæresten sin – som nå har skapt et populært samlingssted.

Les også: Prinsessen kjempet mot tårene: – Dere er sikkerhetsnettet mitt

– Det er stinn brakke og stormende jubel, det er tydeligvis et sted som Stavanger har savnet, forteller en stolt Gjelsvik.

Samtidig kan Gjelsvik fortelle at det er et håp om at en viss fotballspiller vil gjøre Show Bar til sitt stamsted.

– Du skal ikke se bort ifra at det blir Haaland-stemning i baren, hinter hun, og refererer til Erling Braut Haaland (21).

Overfor Nettavisen kan nemlig Gjelsvik røpe at fotballstjernen er en kjenning av paret, og hun legger ikke skjul på at denne koblingen kan være god PR for baren.

Haaland og Poppe Thorsen er begge fra Rogaland, og vennskapet ble ifølge Kristin Gjelsvik til da 31-åringen for en tid tilbake var på plass i Dortmund for å personlig overrekke en gave til Haaland. Dermed ble et bånd knyttet, og Gjelsvik forteller at de er gode venner den dag i dag. Selv har Poppe Thorsen delt en snutt fra besøket i Dortmund på Instagram:

– Nesten fremmede

Arbeidet med bar-åpningen har vært tidskrevende, og Gjelsvik har på sin side vært opptatt med sine egne prosjekter. Det har ført til lite kvalitetstid for paret, og det blir ikke all verdens av tid for å pleie kjærligheten, sier hun.

– Nå er vi nesten to fremmede, erkjenner Gjelsvik.

Selv om det har vært en litt vanskelig periode for paret, forteller den populære influenseren at de vanligvis er veldig gode til å sette av tid til hverandre og ha date-nights. Men både under og etter koronapandemien har det derimot vært litt vanskeligere å finne tilbake til de romantiske stundene.

Les også: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom giftet seg: Inviterte eksmannen til bryllupsfest

Paret har den siste tiden bodd på hver sin kant, med Poppe Thoresen i Stavanger og Gjelsvik i Drammen og Oslo. Derfor har paret måttet ty til en ny, daglig rutine med videochatter.

I tillegg til alle de andre prosjektene som er i sving, holder den lille familien på med å relokalisere seg til Stavanger, der de bygger sitt nye drømmehus. Gjelsvik er håpefull om at alle tre kan flytte inn i drømmeboligen innen februar 2023.

– Det blir veldig fint å få en litt mer strukturert og normal hverdag og vi alle sammen lever under samme tak, sier hun.

Men først må de få solgt huset i Drammen, og selv om Gjelsvik synes det er gøy å lage og forme sitt eget drømmehus er det ingen tvil om at det blir vemodig for henne å flytte fra sitt opprinnelige drømmehus i Drammen.

– Jeg er ikke helt klar for å gi opp det huset ennå, men jeg tror banken hadde vært fornøyd hvis det blir solgt, ler hun.