Kristina og Markus sjekker inn på «Paradise Hotel»

Paradise Hotel 2019

- Jeg er fornøyd med utseendet mitt, sier Kristina.

Skandaleprogrammet «Paradise Hotel» er på vei inn i sin sjette uke, og flere håpefulle deltakere er fremdeles igjen på hotellet i et håp om å stikke av med seieren.

I mandagens episode sjekket to nye håpefulle deltakere inn. Kristina på 23 år fra Kirkenes, og Markus Flygind Sælid på 22 år fra Holmestrand, sjekket inn med rollene som politietterforskere.

- Jeg er fornøyd med utseendet mitt, sier Kristina idet hun sjekker inn på hotellet.

Bli bedre kjent med de to deltakerne i videoen øverst i saken!

Denne uka har nemlig fått navnet «dødens uke» inne på hotellet, og sammen har de to nye deltakerne fått i oppdrag å avsløre hvem som har rollen som dødens hjelper inne på hotellet.

Døden har nemlig tatt form i en skikkelse som kommer inn på hotellet iført en dødningsmaske og svart kappe. Vedkommende tar også med seg deltakere ut fra hotellet, og ifølge programleder Triana Iglesias er det slett ikke sikkert vi får se deltakerne som forsvinner ut av hotellet igjen.

Hvem som blir tatt av døden, og hvilke følger etterforskernes roller vil få for de andre inne på hotellet, ser du i kveldens episode av «Paradise Hotel».

Forrige torsdag ble det tårevått da Simen Olsen (22) ble nødt til å forlate hotellet. Kvelden i forveien steg stemningen noen hakk, da alle deltakerne havnet i samme badekar i løpet av festen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.