Nyheten bekrefter Ajer selv på sin egen Instagram-profil onsdag kveld med et bilde av paret, hvor ringen på Köpps finger er godt synlig.

Les også: Ajer forklarer hvorfor han reagerte på TV 2-spørsmål: - Overrasket over at det ble stilt

– Like Beyoncé, but with an "F” 💍, skriver Brentford-forsvareren som bildetekst, med en klar hentydning til popsangen «Single Ladies (Put a Ring on It)».

Det var i januar 2019 at paret ble sammen, noe Ajer bekreftet til Nettavisen samme vår på landslagssamling i Spania.

- Det har vært en veldig fin start på 2019. Jeg skal ikke legge skjul på det. Hun er helt fantastisk. Jeg har det veldig bra, sa den daværende 20-åringen om hans utkårede.

Landslagsstopperen fortalte videre at de to møtte hverandre da han spilte for Start i Kristiansand. Der gikk de på samme skole, men det var først i 2019 at duoen først begynte å ha virkelig kontakt.

Les også: Ajer bekrefter ny kjæreste i Marte (21): - Hun er helt fantastisk

På Köpps egen Instagram-konto opplyser 23-åringen at hun jobber som chief markessjef og grafisk designer for MedEasy. Hun har tidligere også jobbet som modell for Idol Looks og Women Milano.

Ajer var selv tilbake igjen i troppen etter et flere måneders langt skadeavbrekk da hans Brentford slo Aston Villa 2-1 i Premier League andre nyttårsdag. Nordmannen måtte derimot se hele oppgjøret fra benken.