I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Det er lite hertugparet Prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) gjør om dagen som går ubemerket hen.

Helt siden de to forlot det britiske kongehuset og stilte opp i det mye omtalte intervjuet med talkshowdronningen Oprah Winfrey tidligere i år, er det lite som ikke har blitt dekket i pressen eller fått sosiale medier til å koke.

Les også: Justin og Hailey Bieber tjener svimlende summer på hver sin kant. Men hvem er rikest?

Nå gjør paret det igjen. Denne gangen er det forsidebildet på magasinet Time 100, som paret har stilt opp på, som får sosiale medier til å koke over.

Etter at Time 100 publiserte bildet onsdag, hagler kritikken. Flere hevder nemlig at bildet er godt redigert. Både huden deres, øynene deres og prinsens hårfeste er det som får gjennomgå.

«Redigeringen sørger for noen heftige løft her», skriver en på Twitter.

«Herregud, jeg trodde dette var en parodi med en åpenbart photoshoppet forside»

Les også: Britney Spears' eksmann hevder forlovelsen er falsk

Også prinsens hårlinje ser ut til å få mye oppmerksomhet i sosiale medier. Både prins Harry og broren hans, prins William, har med alderen blitt tynnere i håret – og flere bemerker seg at prinsen ser ut til å ha tykkere hår enn vanlig.

«Har han tatt hårtransplantasjon, eller bruker han parykk?» spør en.

Sammenligner bildet med filmcover

Men det er ikke bare arbeidet som er blitt gjort i etterkant av fotograferingen som får folk til å reagere. Også hvordan paret er posisjonert får kritikk, hvor Meghan står foran og prinsen lener seg på skulderen hennes.

«Hvem har godkjent denne fotograferingen? Står han? Sitter han? Holder han fast i skulderen hennes så han ikke skal dette? Hvorfor vil man få så fine personer til å se ut slik», skriver en mens en annen sammenlikner bildet med filmcoveret til filmen «Step Brothers»

Paret er på forsiden av magasinet i anledning at de havnet på Time 100s «Mest innflytelsesrike personer» på grunn av deres veldedige organisasjon, Archewell Foundation.

Les også: Tok aldri ut skilsmisse etter bruddet. Nå vil hun «gifte» seg på nytt

Hylles for deres naturlige utseende

To som derimot får skryt for å ikke ha redigert et bilde, er skuespillerne Drew Barrymore (45) og Cameron Diaz (49).

At flere Hollywood-stjerner fikser litt på utseende når alderen begynner å ta dem igjen har vært kjent i en årrekke, men fra tid til annen er det noen som får enorm skryt om de lar alderen «vises på kroppen».

Så da Barrymore nylig delte et bilde av seg selv og «Chalie's Angels»-kollegaen, var det akkurat dette de to fikk skryt for.

Duoen mottok en enormt positiv respons fra fansen, som hyllet dem for å «eldres naturlig» uten å ta i bruk botox eller fillers.

Selv om begge hadde sminke på da bildet ble tatt, er det flere som bemerker seg at de viste fram både skjønnhetslinjer og deres ufiltrerte hud, og flere mener det er friskt pust blant mengden kosmetiske prosedyrer som gjøres i Hollywood, skriver Daily Mail.

«Nydelig, jeg elsker hvordan dere omfavner alderen deres», skriver en.

«Jeg elsker dette, skjønnhet uten filter og fillers. Dette trenger sosiale medier mer av», skriver en annen.

En tredje skriver at det er «forfriskende» å se to kvinner «eldre naturlig», mens en annen skriver at han synes det er fint å «se to ansikter uten massevis av plastisk kirurgi for en gangs skyld»

Les også: Kraftige reaksjoner på Isabel Raads penisbilde-kommentar: – Et stort problem blant unge

Ville blitt avhengig

Både Barrymore og Diaz har snakket ut om plastisk kirurgi tidligere.

Diaz innrømmet i et intervju med Entertaintment Tonight i 2014 at hun hadde prøvd botox, men at hun angret nærmest med en gang da det «endret» ansiktet hennes på en «merkelig måte».

– Jeg vil heller se at ansiktet mitt blir eldre enn et ansikt som ikke tilhører meg i det hele tatt, sa hun den gang.

Barrymore sa derimot på sitt eget talkshow i februar at hun aldri har gjort noe med ansiktet sitt, og sa at hun har en personlighet der hun fort blir avhengig av noe. Derfor ville det blitt et problem om hun prøvde det ut bare en gang.

– Jeg har aldri gjort noe med ansiktet mitt, og jeg prøver å la være, sa Barrymore.

– Jeg kjenner meg selv, jeg er en veldig avhengighetsskapende person. Om jeg tar en injeksjon, vil jeg se ut som Jocelyn Wildenstein, sa hun.

Les også: Stjerneparet satte i gang debatt: Hvor ofte trenger man egentlig å vaske seg?

– Pleide å banke dritten ut av hverandre

Ozzy Osbourne (72) og Sharon Osbourne (68) har vært gift i nærmere 40 år, men det er ingen hemmelighet at ekteskapet ikke alltid har gått på skinner.

Blant annet har de begge tidligere snakket om svært turbulente tider med både vold og utroskap.

Nå åpner Sharon Osbourne nok en gang opp om utfordringene de to har hatt, og overfor Daily Mail røper hun nå at hun og ektemannen pleide å slåss voldsomt med hverandre.

– Kranglene våre var legendariske. Vi pleide å banke dritten ut av hverandre. Det sluttet vi med for rundt 20 år siden, men vi hadde et godt løp, sier hun til avisen.

Paret møttes gjennom Sharons far da hun bare var 18 år gammel. Faren hennes var manager for Ozzy Osbournes band, Black Sabbath. De to ble fort et par, og har i dag tre voksne barn sammen, Aimee (38), Kelly (36), and Jack (35).

Les også: Skapte historie på hver sin måte. Dette er årets «Torpet»-deltakere

Det er i forbindelse med at de lager en film om deres historie at Sharon stiller til intervju med den britiske avisen.

– Det er en film om Ozzy og livet mitt. Hvordan vi fant hverandre og vårt ustabile forhold. Alle kranglene, tilgivelsene, arrestasjonene, alt. Også er det en kjærlighetshistorie, sier hun.

– Folk kommer til å tenke at dette er ikke greit, og at man ikke oppføre seg slik og vise det på filmlerretet. Men vi forteller bare sannheten. Noen mennesker har ustabile forhold, og vårt var veldig ustabilt.

Avviste søksmål om nye anklager

Det har stormet rundt den amerikanske rockeren Marilyn Manson (52) det siste året, etter at eksforloveden, skuespiller Evan Rachel Wood (33), i januar sto frem med anklager om vold og seksuelle overgrep.

I etterkant har flere av hans tidligere kjærester og seksualpartnere anklaget ham for både voldtekt, vold, og seksuelle overgrep.

Nå har en dommer i California avvist et søksmål fra en kvinne som anklaget Manson for voldtekt i mai, bekrefter Fox News.

I de juridiske dokumentene Fox News har fått innsyn i, avsluttet dommeren rettssaken tirsdag etter at en avgjørelse om at kvinnens anklager falt ut av foreldelsesfristen.

Søksmålet ble som nevnt levert inn i mai, men kvinnen hevder hun datet rockeren tilbake i 2011 og at han da misbrukte henne.

Les også: Nicki Minaj latterliggjøres etter vaksinemelding på Twitter

Til tross for at dette søksmålet ble avvist, er Manson fremdeles anklaget for seksuelle overgrep av tre andre kvinner - blant andre av hans tidligere assistent og «Game of Thrones»-stjernen Esme Bianco.