Det siste halvåret har medaljongene til Durek Verrett (47) skapt reaksjoner, både nasjonalt og internasjonalt. Selv hevder 47-åringen at medaljongene hans skal hjelpe med å styrke organer og bekjempe sykdom.

Les også: Nettavisen avslører: Dette er hva Durek Verretts amuletter inneholder

Nå later det til at Verrett har nok en medaljong på lur. På Verretts Instagram-konto viste han fram en ny, rosa utgave av den kontroversielle amuletten.

«Ny ‹optimizer› er tilgjengelig!», skriver den selverklærte sjamanen på Instagrams historiefunksjon mandag ettermiddag.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Durek Verrett, foreløpig uten hell.

Hevder at du blir et bedre menneske

Dersom man trykker på linken blir man tatt videre til Verretts nettbutikk hvor den rosa medaljongen er til salgs. Prislappen på den nye amuletten ligger omtrent på 2400 norske kroner, noe som tilsvarer 222 dollar.

Den rosa amuletten, som heter «Harmonizer», skal visstnok hjelpe deg på litt andre måter enn den omstridte «Spirit Optimizer».

«Hvis du lett blir forstyrret av andres energier, vil denne Optimizeren hjelpe deg med å justere ubalanser i frekvensforhold for å gi deg fred», lyder beskrivelsen av medaljongen på 47-åringens nettbutikk.

Videre i beskrivelsen skal den rosa amuletten også hjelpe deg til å bli den beste versjonen av «ditt høyere selv».

Les også: Märtha Louise og Durek får totalslakt i utenlandske medier

I tillegg til det nye fargerike tilskuddet, står Verrett bak tre andre medaljonger. Ifølge nettsiden har de tre andre amulettene hver sine unike egenskaper.

Den hvite amuletten, «Spirit Optimizer» skal gi deg forbedret helse, og fjerne traumer som gjør livet ditt tungt og mørkt.

Den turkise, «The Ancient Truth», skal blant annet styrke organene og blodårene i kroppen. I tillegg skal den hjelpe deg med å forstå en dypere sannhet.

Den tredje, er grønne «Road Opener». Med denne amuletten skal man angivelig få en dypere forståelse av kroppens natur, og øke din erfaring og kunnskap til hvordan du forholder deg til ting.

Laget av plast

Nylig fikk Nettavisen avdekket hva som egentlig befinner seg i de omstridte medaljongene til Durek Verrett. Ved hjelp av forskere ble innholdet til to av amulettene analysert.

Verrett selv hevder at amulettene er håndlaget og at de inneholder sjeldne ingredienser. Men funnene til Nettavisen viser at de for det meste er laget av plast. Det var «The Light Bringer» og «The Ancient Truth» som ble grundig undersøkt i analysen.

Les også: PFU: – Se og Hør har ikke brutt god presseskikk i omtalen av Durek Verrett

Kjendislege Wasim Zahid (47) fikk selv se innholdet som er å finne i Verretts to amuletter, og legen mener det ikke rimelig å tro at man kan bli frisk ved fysisk kontakt med amulettene:

– Ut fra vanlig medisinsk forståelse ser jeg ingen grunn til at amulettene skal ha medisinske effekter ved å ta på dem eller holde dem, sa Zahid til Nettavisen da.

Mandag ettermiddag uttalte kronprins Haakon (49) seg for første gang rundt den pågående debatten rundt storesøsters kongelige tittel, Märtha Louise (51).

Til TV 2 sa kronprinsen at han kommer overens med søsterens forlovede, Durek Verrett. Til tross for at det er en vanskelig situasjon for kongehuset, vil kronprinsen at Verrett føler seg velkommen.

Les også: Kronprins Haakon bryter tausheten om Märtha Louise

– Jeg har blitt kjent med Durek Verrett og synes det er hyggelig å være sammen med han. Jeg vil gjerne at han skal føle seg velkommen i familien vår, forteller kronprins Haakon (49) overfor TV 2.

Videre forteller kronprinsen at kongehuset prøver å finne en vei videre i den kongelige debatten, men det kan «ta en del tid» før det kommer en beslutning, sa han til kanalen.

– Det er jo naturlig at det skapes debatt. Det er en del av det levende demokratiet som vi er en del av, sa kronprinsen.