RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kronprins Haakon før og etter at han tok skjegget sitt som en del av underholdningen under gallamiddagen på Slottet tirsdag kveld. Dronning Silvia av Sverige til høyre.
Kronprins Haakon før og etter at han tok skjegget sitt som en del av underholdningen under gallamiddagen på Slottet tirsdag kveld. Dronning Silvia av Sverige til høyre. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Kronprins Haakon tok skjegget midt under 80-årsfeiringen. Nå spres det til hele verden

Sist oppdatert:
En skjeggete kronprins Haakon møtte opp til gallamiddag på Slottet for å feire mor og far. Noen få timer senere var skjegget borte.

- Kronprinsen har tatt skjegget sitt som en del av underholdningen under gallamiddagen på Slottet, sier NTBs fotograf på stedet, Heiko Junge.

Årsaken til kronprinsens plutselig nybarberte ansikt er ukjent, men det vakte oppstuss under middagen. Kronprins Haakon snek seg ut under middagen og kom tilbake nybarbert.

Kongeparets bursdagsfeiring startet tirsdag formiddag med sang og spill foran folkemengden som møtte opp på Slottsplassen. Senere tirsdag kveld var det klart for gallamiddag på Slottet. Her holdt både kongen, dronningen og kronprins Haakon og Märtha Louise taler foran gjestene.

Skjegg-spøken går ikke upåaktet hen. Den «rampete» prinsen snek seg ut under middagen, humrer The Daily Mail.

Flere nettsteder har hentet saken fra The Daily Mail. Blant andre Svensk Damtidning.

Britiske aviser og magasiner vier 80-årsfeiringen stor oppmerksomhet, selv om det er grevinne Sophie av Wessex som får mest oppmerksomhet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere