*Nettavisen* Livsstil.

Kronprinsen med hyllest til helsesektoren: - Vi kommer til å stå bak og støtte dere

Kronprins Haakon:

I KARANTENE: Etter som kong Harald er i karantene deltok han i et videmøte med med ansatte ved Haukeland universitetssykehus tirsdag formiddag.

I KARANTENE: Etter som kong Harald er i karantene deltok han i et videmøte med ansatte ved Haukeland universitetssykehus tirsdag formiddag. Foto: Anne Taule, Haukeland universitetssykehus, Slottet

Kronprins Haakon møtte opp til møte via video og hyllet de ansatte.

25.03.20 17:23

Tirsdag ettermiddag møttes over 300 ledere ved Haukeland universitetssykehus i Bergen til et møte for å gå gjennom status for koronasmitte og ivaretakelse av pasienter og ansatte i en krevende situasjon.

De fleste deltok i møtet via video. Også kronprins Haakon.

Det skriver Slottet på sine hjemmesider.

- Vi støtter dere

Ifølge Slottet var det administrerende direktør Eivind Hansen som ønsket kronprinsen velkommen til møtet som «en uannonsert gjest», og de hadde en samtale om forberedelser, utfordringer og arbeidet på sykehuset.

– Arbeidet dere på sykehusene gjør, og den innsatsen som hele helsesektoren gjør, er utrolig viktig for oss alle sammen. Det er en fellesinnsats i helsesektoren nå som det står respekt av. På vegne av alle oss andre i samfunnet, så vil jeg si at vi setter veldig pris på den innsatsen dere gjør, og at vi står bak hele helsevesenet, uttalte kronprinsen.

– Med mot, utholdenhet, kunnskap og kompetanse tror jeg at vi kommer til å få til dette på en så god måte som mulig. Tusen takk for alles innsats og lykke til i tiden som kommer. Vi kommer til å stå bak og støtte dere, fortsatte han.

Kronprins Haakon deltok via video fra Skaugum.

Stor respekt

Også Kong Harald ønsket å rose de mange sykehusansatte for jobben dem gjør.

– Det er en fellesinnsats i helsesektoren nå som det står respekt av, sa Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen i videomøtet via kronprinsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag