SOMMERRO / SOLLI PLASS (Nettavisen): Torsdag var det duket for den aller første ELLE-gallaen i Norge, hvor store deler av kjendisnorge hadde samlet seg for prisutdeling.

I anledning med kveldens store begivenhet var den røde løperen rullet ut og en av kjendisene som tilsynelatende vakte oppsikt var influenser Nikoline Anundsen (28).

Anundsen hintet nemlig til at hun og samboeren Sebastian Solberg (33) venter sitt fjerde barn.

– Det som synes, det synes, sier hun kryptisk til den oppmøtte pressen og la til at man vil se om det er noe nytt med tiden.

Selger millionvillaen etter to år

Nylig ble det kjent at influenserparet selger boligen sin på Ullern etter å bare ha bodd der i to år.

Solberg har tidligere uttalt at de kjøpte boligen som et investeringsobjekt og at de siden kjøpet i 2020 har pusset opp og bedret den allerede totalrenoverte boligen med mål om å selge villaen til mer enn de kjøpte den for.

– Vi har startet et lite prosjekt der vi kjøper og selger for å øke egenkapitalen vår, sa Solberg til Nettavisen den gang.

Nøyaktig hvor ferden går videre for Solberg og familien er foreløpig ikke avklart. Ifølge Solberg kan det hende at familien fortsatt kommer til å flytte på seg de kommende årene, men nå ønsker de å bosette seg i et område de kan holde seg til i årene fremover.

– Vi har sett litt på områder som Nordstrand, Bekkelaget og Ekeberg. På østkanten rett og slett, men ikke bare fordi det er østkanten. Jeg har blant annet hørt og erfart via nære venner at det er et veldig godt idrettsmiljø der som vi ønsker for barna våre, sier Solberg og fortsetter:

– Målet er å finne et område vi trives i. Vi kommer sikkert til å flytte tre og fire ganger i løpet av de neste fem årene, men da helst innen samme område slik at barna ikke trenger å bytte skole, barnehage og vennekrets.

Les også: Åpner opp om hvordan papparollen har påvirket fremtidsplanene hans

Målet for familien vil være å få råd til å flytte i en bolig som oppfyller alle de drømmene Solberg har.

– Drømmesituasjonen er et monstersvært hus med et stort lekerom til barna, en kjempestor «walk in» som har plass til alle klærne til Nikoline og meg, gjesterom med eget bad til gjestene, enorm stue og ja – alt man drømmer om, sier Solberg.