NEW YORK (Nettavisen): En britisk kongehus-korrespondent hevder at prins William har bestemt seg for å kutte all kontakt med prins Harry, og at han ikke har noen planer om snakke med ham igjen, som en følge av den ferske Netflix-dokumentaren «Harry & Meghan».

Les også: Nye skrekktall for Harry og Meghan

– William kutter all kontakt

I den kontroversielle Netflix-serien anklager prins Harry sin egen bror for å ha skreket til ham og for å ha foret media med usanne historier, skriver Insider.

Les: Trump: – Kunne tatt prinsesse Diana om jeg ville


Nettavisen referer til den britiske kongehus-korrespondenten Roya Nikkhah i The Sunday Times.

– William kutter all kontakt, skriver hun på Twitter, og lenker videre til en eksklusiv sak, der hun hevder å ha snakket med to anonyme kilder, som skal være venner av prins William.

– Hele greia er galskap

En av kildene sier at forholdet de to imellom «har vært svært anspent over lengre tid» og at prins William ikke har til hensikt å prate med prins Harry i fremtiden. Den andre kilden sier rett ut at «hele greia er galskap».

Les: Hamrer løs om prins Harry og Meghan: – Det kommer til å bli slutt mellom dem, og det kommer til å bli stygt

I dokumentaren sier prins Harry blant annet at personalet til prins William lekket historier om han og Meghan til pressen. Selv sier prins Harry at han aldri ville gjort det samme.

– Jeg ville mye hele blitt ødelagt av pressen enn å spille dette spillet eller delta i denne byttehandelen med pressen, sier prins Harry i dokumentaren.

Les mer: Kraftige reaksjoner etter Jeremy Clarksons Meghan-utsagn

– Og det å se at kontoret til min bror kopierer den samme greia som vi to lovet hverandre å aldri gjøre, var hjerteskjærende, sier Harry i Netflix-dokumentaren.

Les: TV-stjernen fillerister prins Harry: – Forlat gjerne USA

Insider har vært i kontakt med Kensington Palace for å få en kommentar, men uten hell. Heller ikke talspersoner for Harry eller Meghan han har ønsket å kommentere saken.

Les: Trump: – Kunne tatt prinsesse Diana om jeg ville

Rasende over Diana-intervju

Ifølge Daily Mail skal prins William også være i harnisk over Harry og Meghan i Netflix-dokumentaren har brukt utdrag fra et BCC intervju med prinsesse Diana som ble gjort i 1995.

Prins William har tidligere gitt uttrykk for at intervjuet aldri burde blitt vist igjen., og BBC har da heller aldri sendt prinsesse-intervjuet flere ganger.

Les også: William og Harry kritiserer BBC etter Diana-intervju

«Harry & Meghan» er blitt den mest sette dokumentaren på Netflix noensinne.

På det første fire dagene etter at serien ble sluppet på Netflix, hadde 28,8 millioner husholdninger sett dokumentaren.