*Nettavisen* Livsstil.

Kylie Jenner (21) er verdens yngste milliardær

MILLIARDÆR: Kylie Jenner er verdens yngste som har blitt milliardær på egen hånd. Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.COM

Nå har Kylie Jenner slått Mark Zuckerberg i å være verdens yngste dollarmilliardær som har opparbeidet seg formuen på egen hånd.

05.03.19 17:19

Helt siden hun var liten jente har hun vært kjent verden over for å være en del av den kjente amerikanske Kardashian-Jenner-familien. Hele verden har fulgt TV-serien om familien, «Keeping Up With The Kardashians» gjennom flere sesonger siden 2007.

Den yngste av søskenene, Kylie Jenner (21), har foruten å være en del av TV-programmet, startet sitt eget sminkemerke - «Kylie Cosmetics». Det har blitt en suksess, og formuen hennes har skutt i været.

Nå melder Forbes at Kylie har blitt verdens yngste dollarmilliardær, som har opparbeidet formuen sin selv. Fra før av er det Mark Zuckerberg som har rekorden, etter at han som 23-åring hadde opparbeidet seg sin første dollarmilliard i 2008, skriver Daily Mail News.

Selskapet til Kylie skal være verdt minst 900 millioner dollar, ifølge Forbes.

I august 2018 inngikk «Kylie Cosmetics» en avtale med kosmetikkjeden Ulta i USA, og i løpet av seks uker solgte Kylie Jenners kosmetikk varer verdt 54,5 millioner dollar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.