I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

At Kardashian-klanen får kritikk kastet etter seg fra tid til annen er ikke noe nytt, og den berømte familien har gjentatte ganger måtte stå i stormer både i pressen og sosiale medier.

Les også: Khloé Kardashian i panikk etter bikinibilde på avveie. Fansen forstår ikke problemet

Sist ut er yngstemann Kylie Jenner (24).

For etter at Jenner la ut flere videoer av seg selv på Instagram i helgen, er det flere som anklager stjernen for såkalt «blackfishing», etter at hun framstår mørkere i huden enn vanlig.

Fansen reagerer

«Blackfishing» er et begrep som ifølge CNN dukket opp på Twitter for et par år siden, da journalist Wanna Thompson bet seg merke i at flere hvite kjendiser og influensere prøvde å fremstå mørkere enn de er i sosiale medier.

– Når hvite, offentlige personer gjør alt i sin makt for å fremstå svarte, er det «blackfishing». Dette kan være i form av ekstreme mengder spraytan og sminke, eller ulike hårstiler og klestrender som har blitt fremmet av svarte kvinner, sa Thompson til nyhetskanalen tidligere i år.

Les også: Fansen i harnisk etter Kylie Jenners ekstravagante fest: - Hun gir faen

«Blackfishing» har også blitt omtalt som en form for «blackface», men handler altså i hovedsak om offentlige personer som fremstår mørkere enn de er for å fremme seg selv.

Flere fans har bemerket seg i Jenners uvanlig mørke sminke i det siste, og anklager henne altså nå for å bevisst prøve å fremstå som mørkere i huden enn det hun er.

«Så ingen skal snakke om Kylie Jenners blackfishing?» spør en på Twitter.

«Det er tydelig at hun prøver å se svart ut», skriver en annen.

Jenner har ikke svart på anklagene fra fansen, men dette er ikke første gang hun blir utsatt for anklager om «blackfishing».

I følge Page Six ble Jenner også anklaget for noe av det samme sist sommer, da hun til et bilde på Instagram skal ha skrevet «brown skinned girl» om seg selv.

Les også: Denne detaljen kostet Kim Kardashian 85.000 kroner

Etter at fansen bemerket seg innlegget, skal hun i følge nettstedet fort ha endret bildeteksten til «brown eyed girl».

Bryter tausheten

Forrige uke kom den tragiske nyheten om at skuespiller Alec Baldwin (63) ved et uhell hadde avfyrt et skudd under innspillingen av westernfilmen «Rust», noe som førte til at kamerasjef Halyna Hutchins (42) ble drept og regissør Joel Souza (48) ble sendt til sykehus.

Baldwin selv var raskt ute med å kommentere den tragiske ulykken på Twitter, der han uttrykte sjokk og sorg etter ulykken.

«Det finnes ikke ord for å beskrive sjokket og sorgen etter den tragiske ulykken som tok livet av Halyna Hutchins, en kone, mor og vår dypt beundrede kollega», skrev Baldwin på Twitter etter hendelsen torsdag forrige uke.

Les også: Baldwin øvde på å trekke revolveren da det dødelige skuddet falt

Nå bryter kona hans, Hilaria Baldwin (37), tausheten, og sender en støtteerklæring på Instagram til den avdøde filmfotografens familie og sin egen ektemann.

«Mitt hjerte er med Halyna. Mannen hennes. Sønnen hennes. Familien deres og de nærmeste. Og min Alec», står det blant annet på bildet.

«Det sies: «det finnes ikke ord» fordi det er umulig å uttrykke sjokket og hjertesorgen over en så tragisk ulykke. Hjerteknusende. Tap. Støtte», skriver hun avslutningsvis.

Baldwin er kjent som yogainstruktør, gründer, podkaster og forfatter.

Les også: The Wrap: Våpenet som Baldwin avfyrte ble brukt til blinkskyting

Fyrer løs mot familien – igjen

Britney Spears (39) legger ikke skjul på at familiedynamikken er nokså giftig, selv etter at hun forrige måned fikk faren fjernet som verge.

Spears har ved flere anledninger snakket åpent og ærlig på Instagram om hvordan hun har hatt det de siste 13 årene, og de siste månedene gått hardt ut mot sin egen familie. Nå sender hun et stikk mot familien igjen.

Les også: Britney takker for støtten: – Livredd for å gjøre noe feil

I et nytt innlegg på Instagram skriver Spears at hun føler seg sviktet av familien sin.

«Synes ikke dere også det er rart når dere anstrenger dere for å arrangere lunsjmøter med mennesker dere er glad i, for så å oppleve at de avlyser eller stikker etter bare ti minutter?», spør hun sine 35,5 millioner følgere.

«Det er ydmykende», fortsetter hun.

Spears fortsetter innlegget med å skrive at det er slik hun har følt det med alle hun har møtt og åpnet seg for, men at hun nå skjønner at disse menneskene «kun er tilgjengelig når det passer dem».

«Vel, nå er ikke jeg lenger tilgjengelig for dem. Det gjør meg ingenting å være alene. Og jeg er faktisk lei av å være denne forståelsesfulle Mor Teresa», skriver hun og sikter til nonnen og fredsprisvinneren.

«Oppfører du deg dårlig mot meg, så er jeg ute. Ferdig snakka. Denne meldingen er til familien min, som har såret meg dypere enn dere noen gang vil forstå».

Les også: Tidligere ansatt av Britney Spears: – Faren overvåket soverommet og private samtaler