For en måned siden kom gladnyheten om at Kylie Jenner (24) og kjæresten Travis Scott (30) hadde blitt foreldre for andre gang.

Nå åpner Kylie Jenner opp om en krevende tid etter fødselen.

Jenner innrømmet nemlig tirsdag kveld at tiden etter fødselen ikke har vært lett, bare seks uker etter at hun fødte sitt andre barn med den verdenskjente rapperen.

«Det er veldig vanskelig», begynte 24-åringen i en rekke videoer hun delte fra treningssalen til sine 318 millioner følgere på Instagram sin historiefunksjon.

– Det er veldig tungt. Denne opplevelsen for meg personlig har vært litt vanskeligere enn med datteren min. Det er ikke lett. Både mentalt, fysisk og spirituelt. Det er bare sinnsykt, sa Jenner på Instagram.

Les også: De villeste konspirasjons-teoriene om Kylie Jenner

Lettere med datteren

Det var i februar 2018 Kylie Jenner og Travis Scott opplevde å bli foreldre for første gang, da datteren Stormi Webster (4) kom til verden etter en svært hemmelighetsfull graviditet.

Ifølge Jenner opplevde hun tiden etter fødselen til sin førstefødte enklere enn tiden etter fødselen til sønnen Wolf.

Wolf kommer omtrent fire år etter datteren Stormi og ifølge Jenner var det mye enklere å komme i form igjen etter fødselen med Stormi enn med Wolf.

Les også: Kylie Jenner satte ny Instagram-rekord

Den unge milliardæren innrømmet at hun til tider synes det virker umulig å komme seg på trening.

– Det har ikke vært lett for meg heller. Det har vært vanskelig, og det vil jeg dele med dere, sa 24-åringen fra tredemøllen

Press for andre mødre

Jenner mener det er viktig å vise at det ikke alltid er like lett å sprette tilbake til sine vanlige klær etter fødsel for alle, og at det er derfor hun ønsker å være ærlig med hvordan hun har hatt det etter fødselen med sønnen

Ifølge Jenner legger kvinner unødvendig press på hverandre ved å stadig dele bilder av seg selv i sosiale medier der alt ser tilsynelatende lett.

– På internett kan man til enhver tid følge med på andre mødre og hva de gjør, og det kan ofte se veldig enkelt ut for dem mens det kanskje er vanskelig for deg. Det kan skape et press om at man føler at man ikke er god nok. Derfor vil jeg bare si at dette ikke har vært enkelt for meg. Ikke i det hele tatt.

Den nybakte moren avslutter med å fortelle følgerne sine «Det er okay å ikke være okay».

Sminkemogulen annonserte selv at fødselen var vel overstått ved å dele et bilde av en liten barnehånd, med teksten «2/2/22».

Kort tid etter kunne den nybakte moren avsløre at sønnen hadde fått navnet Wolf Webster.