At Kardashian-familien stadig skaper overskrifter med sine turbulente liv og lettkledde bilder, er ingen hemmelighet.

Denne gang er det den yngste søsteren, Kylie Jenner (22), som får tabloidblekket til å sprute.

På Instagram tirsdag kveld overrasket hun med lettkledde bilder fra Playboy, og følger dermed i storesøster Kim Kardashians fotspor - som kastet klærne for magasinet i 2007.

- Når Houston møter Los Angeles, skriver hun til det ene bildet hun har delt på Instagram.

Også Playboy har lagt ut noen snikbilder fra det kommende magasinet.

Tok med kjæresten

Ifølge People skal kjæresten Travis Scott (28) også være å se i den kommende utgaven. På bildet som Kylie har delt, er han også med - riktig nok med buksa på.

Ifølge Playboy skal Kylie Jenner fronte «Pleasure»-utgaven.

- Høstutgaven av Playboy er dedisert til glede. Det er en feiring av de tingene som gir oss glede: sex, kunst, mat, musikk, åndelig forbindelse, reise og felleskap, skriver de på nettsiden.

Ifølge People er det Kylie Jenners egen fotograf, Sasha Samsanova, som har tatt bildene til forsiden.

Småbarnsforeldre

Det var i april i 2017 de to turtelduene ble et par, etter langvarige spekulasjoner. Siden den gang har forholdet satt fart. I februar, omtrent et år etter, ble de foreldre til lille Stormi Webster.

Den siste tiden har også spekulasjonene rundt bryllup herjet, etter at hun dukket opp i en bryllupskjole under hennes eksklusive bursdagsfeiring.

Avisen Daily Mail var blant mediene som raskt fyrte oppunder ryktene, men TMZ hevdet å vite at det ikke var snakk om noe bryllup.

De mente å ha kilder som uttalte at Kylies søstre Kim Kardashian West og Khloe Kardashian ikke skulle være med på feiringen, og at det ikke er aktuelt å skulle gifte seg uten hele familien tilstede.