Nok en gang verserer det utroskapsrykter i familien Kardashian/Jenner. Denne gangen er det den yngste datteren til Kris Jenner som skal ha problemer i forholdet sitt.

I fjor fikk de en datter sammen, og nå sier kilder til TMZ at Jenner skal ha bevis for at kjæresten og faren til datteren har vært utro mot henne.

Utsatte konsert

Ifølge TMZ skal Scott ha sagt at han måtte utsette AstroWorld-konserten i Buffalo torsdag på grunn av sykdom, men det skal visstnok være utroskapsbeskyldningene som er grunnen til at han dro tilbake til Los Angeles og familien sin.

Men representanter for Scott har gått ut og nektet for at han har vært utro, og for at det skal ha ført til en krangel mellom han og Jenner , skriver E! News.

Kylie Jenner postet et bilde på Instagram av Scott sammen med datteren deres Stormi for bare én måned siden:

TMZ skriver at den siste tiden skal ha vært tøff for Kylie Jenner, etter at storesøster Khloé Kardashians (34) kjæreste, Tristan Thompson (27), skal ha vært utro med Kylies beste venninne, Jordyn Woods.

Kylie har publisert flere bilder på Instagram av seg selv sammen med bestevenninne Jordyn:

Flere utroskapsskandaler

Khloé Kardashian har vært gjennom mye de siste årene, for hennes tidligere ektemann Lamar Omar skal også ha vært utro mot henne.

Heller ikke faren til datteren True, Tristan Thompson, skal være tro mot henne. Utroskapsrykter har skapt problemer for paret tidligere, før Jordyn Woods kom inn i bildet.

Mens Khloé var gravid, publiserte nemlig en rekke medier en video hvor Thompson tilsynelatende trivdes godt i selskap med andre kvinner. Kort tid etter fødte Khloé parets datter True.

Nylig ble det kjent at Kardashian og Thompson har gått hvert til sitt, og det spekuleres i om årsaken til bruddet kan være utroskap. Dette skjedde etter at det ble kjent at Thompson og Woods skal ha hatt mer enn et vennskapelig forhold.