Gå til sidens hovedinnhold

Kylie Jenner slår tilbake mot falske rykter om pengeinnsamling

Se hva vi fant...

Kylie Jenner fikk hard medfart da hun delte en GoFundMe-link for en av hennes tidligere sminkører som var utsatt for en ulykke. Nå sier hun imot falske rykter til grunnen bak.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den yngste søsteren i Kardashian/Jenner familien Kylie Jenner (23) har fått mye kritikk i sosiale medier den siste tiden. Dette startet etter at hun ba fansen om å donere penger til hennes tidligere sminkør.

Jenner delte en link til en GoFundMe side, som er en internettside som er ment for pengeinnsamlinger. Pengeinnsamlingen var for Samuel Rauda, en stylist som nylig var i en ulykke og hadde hatt en stor operasjon.

Les også: Bella Thorne er forlovet med kjæresten Benjamin Mascolo

Hun fikk i følge People Magazine høre om ulykken fra hennes nåværende stylist, og bestemte seg for å dele linken etter hun hadde hørt mer om ulykken.

Oppklarte ryktene

Hun skriver på en Instagram-story hun delte på mandag at hun føler det er viktig å rydde opp i de falske ryktene.

«Jeg føler det er viktig for meg å rydde opp i disse falske ryktene om at jeg har spurt fans om penger og at jeg ikke betaler for stylisten min sine medisinske regninger.»

Hun skriver også at Rauda ikke lenger hennes stylist og at de ikke har et personlig forhold lenger, men at de jobbet sammen før og at hun synes han var utrolig søt og snill.

Les også: Triana Iglesias om den tøffe «Paradise»-kritikken, mammalivet som endret alt og det spirituelle helsestudioet sitt

Videre forklarer 23-åringen at hun besøkte innsamlingen, som da lå på 6000 dollar og donerte selv 5000 dollar, slik at de nådde det originale målet på 10.000 dollar.

Jenner mente det var riktig å dele linken videre og skriver på storyen hennes:

«... tenkte å poste linken på storyen min for å få mer bevissthet rundt det og hvis noen andre hadde lyst til å donere. Jeg vet ikke hvordan alt dette ble snudd helt rundt ».

Les også: Emily Ratajkowski deler bilder tatt under fødselen

Brøyt seg inn, dusjet, og lagde drink

På torsdag forrige uke gikk politiet inn i Johhny Depps (57) hus etter at hans sikkerhetsgruppe meldte ifra at noen hadde brutt seg inn.

Da politiet var på plass fant de personen i dusjen, i ett av de ti badene Depp har i huset. Politiet måtte sparke ned døra da mannen nektet å komme ut av badet, skriver TMZ.

Han hadde også forsynt seg fra 57-åringen sitt spritskap og lagd seg en drink, sier politiet.

Les også: Angelina Jolie anklager Brad Pitt for vold igjen

Naboen til Depp ringte politiet tidligere, da han så en hjemløs mann i bakgården til skuespilleren. Når mannen ble konfrontert hoppet han over porten, som fikk han nærmere huset til Depp.