Sosiale medier tok fyr etter Lady Gaga og Bradley Cooper fremførte «Shallow», hitlåten fra filmen «A Star is Born», på scenen under årets Oscar-utdeling.

Det har lenge gått rykter om at skuespillerne har mer enn bare vennskapelige følelser for hverandre, spesielt etter Gaga nylig gjorde det slutt med sin forlovede.

Avslører hemmeligheten bak stuntet

Til fansens store fortvilelse, ser det imidlertid ut til at håpet om «Jackson og Ally forever» nå er i ferd med å dø.

Gaga var nylig gjest i showet til Jimmy Kimmel, hvor hun forteller at alt bare var et spill:

- Ja, folk så kjærlighet, og det var det vi ønsket at dere skulle se, sa hun da hun ble spurt om parets intense kjemi.

Hun forklarer til Jimmi Fallon at sangen er en kjærlighetssang, og filmen «A Star is Born» handler om en kjærlighetshistorie.

Se Gaga i showet til Jimmi Kimmel nedenfor:

Nøye planlagt

Opptreden hun gjorde på scenen under Oscar-utdelingen var nøye planlagt og godt innøvd.

- Vi jobbet så hardt, og jobbet hele den uka med opptreden vi skulle gjøre, fortalte hun da hun gjestet Jimmi Kimmel Live! denne uken.

Det var Cooper som regisserte både filmen, alle musikkmomentene i filmen, men også hele seansen under Oscar-utdelingen, fortalte Gaga.

Bakgrunnen for ryktene er at fansen lenge har vært overbeviste om at Bradley Cooper og Lady Gaga har romantiske følelser for hverandre.

Det har imidlertid manglet bevis på at romansen eksisterer utenfor filmlerretet, men fansen har klamret seg til rykter om at Gagas ferske brudd fra forloveden Christian Carino (50) er et tegn på at hun har følelser for Cooper.