Nylig ble det kjent at influenser Caroline Nitter (24) er blant deltakerne i årets sesong av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» på Discovery+ og TV Norge.

I starten av det nye året ble det kjent at Nitter og ekskjæresten Cristian Brennhovd (23) hadde gjort det slutt etter hele to år som par. Sistnevnte var en av fjorårets deltaker av realityprogrammet, og fikk mye skryt etter «71 grader nord»-deltakelsen.

Les også: Dette er de nye «71 grader nord»-deltakerne

Nå som 24-åringen skal legge ut på samme tur, avslører Nitter at hun har et klart mål for deltakelsen, nemlig å slå ekskjæresten i den beintøffe konkurransen.

– Det er beef

Da Nettavisen traff Nitter i forbindelse med pressedagene i forkant av innspillingen, la hun ikke skjul på at hun må komme lenger enn Brennhovd i Discovery-programmet.

– Altså jeg må jo slå Cristian. Det er beef og det er konkurranse, sa 24-åringen.

Som nevnt fikk Brennhovd skryt fra flere hold etter å ha vist «en annen side» av seg selv da han deltok i programmet. I tillegg endte han på en sjette plass.

Brennhovd er på sin side ikke bekymret for at ekskjæresten skal klare å slå hans plassering i realitykonkurransen.

– Hvis hun får til det så er det godt jobbet, men jeg tror det er en hår-extension eller noe sånt som faller ut lenge før det, sier han til Nettavisen.

Brennhovd som kjenner Nitter godt og tror at 24-åringen tar lettere på turen enn det den faktisk er.

– Hun tenker nok at hun er tøffere enn hun tror. Men vi får se, alt kan jo skje selvfølgelig, sier han og tipper at Nitter må nøye seg med noe rundt en åttende plass.

Nitter forteller til Nettavisen at hun og Brennhovd fortsatt var et par da det ble avgjort at hun skulle delta i programmet.

Dermed fikk hun i forkant av bruddet et par tips fra ekskjæresten.

– Cristian sa bare at jeg måtte være meg selv og ikke være så sur. Ellers sa han at jeg burde trene mye i styrke i forkant og ønsket meg lykke til, sa Nitter.

På spørsmål om hun har noe kontakt med Brennhovd i dag, forteller influenseren at de ikke har noe kontakt.

– Men det er ikke noe dårlig stemning.

Fikk tips av Isabel Raad

Til tross for at Nitters klare mål er å slå ekskjæresten, kunne hun overfor Nettavisen røpe at Brennhovd ikke er den eneste 24-åringen har sanket tips og råd fra.

Nitter forteller at hun blant andre måtte forhøre seg med influenser-kollega Isabel Raad (29), som også har deltatt i «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis».

Les også: Blir anklaget for PR-stunt: – Har ikke noe til overs for henne

Ifølge Nitter var Raad klar i sin tale om sin deltakelse:

– Jeg snakket med Isabel Raad og hun sa til meg at kommer til å bli helt j*****, fortalte hun lattermildt og la til at det ikke er det beste tipset hun har fått.

I tillegg fikk hun streng beskjed av venninnen om å ikke trekke seg uansett hva.

Selv om Raads beskjed ikke var av den positive sorten, la ikke Nitter skjul på at det var lett å takke ja til deltakelsen.

– Det var ikke vanskelig å takke ja til «71 grader nord». Det er en ny erfaring og en ny opplevelse. Jeg tror det kan bli veldig gøy.