I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Som en av Sveriges største influensere er det vanskelig for Bianca Ingrosso (26) å slippe unna rykter, og spesielt etter at hun nylig avslørte at hun har blitt singel igjen er det enkelte romanserykter som har nådd ut i offentligheten nok en gang.

Les også: TV-kjendis fikk sparken etter denne videoen

I 2019 var det nemlig enkelte som hevdet at Ingrosso hadde hatt en flørt med rapperen ASAP Rocky (32), noe hun selv gikk ut og avkreftet den gang. Nå er derimot ryktene tilbake.

– Jeg har ingen anelse om hvor det jævla ryktet har kommet fra? sier Ingrosso i en ny video på YouTube.

– For det første så vet jeg ikke engang hvordan ASAP Rocky ser ut, og for det andre så satt han vel i fengsel? For det tredje har jeg aldri vært i samme hus eller bygning som ham.

Videre forteller 26-åringen at hun har hørt fra flere hold at andre har hørt at ryktene virkelig stemmer.

– Jeg har ikke engang møtt ham, snakket med ham. Jeg har ingen anelse om hvem som har funnet på dette sinnssyke ryktet. Men nei, det stemmer absolutt ikke, fastslår Ingrosso.

Bianca Ingrossos bror, Benjamin Ingrosso (23), har tidligere gjestet Nettavisen-podkasten «Schendis». Hør den her!

Dollarmilliardær

Kim Kardashian (40) er offisielt dollarmilliardær, melder det amerikanske finanstidsskriftet Forbes.

Den berømte 40-åringen var ifølge Forbes verdt 780 millioner dollar i oktober 2020, og takket være den enorme suksessen med selskapene KKW Beauty og Skims, samt inntekter fra realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians» og andre lukrative avtaler og investeringer, er hun nå - et halvt år senere - verdt om lag én milliard dollar.

Les også: Bikinibilde på avveie vekker reaksjoner

Hun blir dermed «medlem» av samme klubb som blant andre lillesøsteren Kylie Jenner (23) og ektemannen Kanye West (43) – som hun for øvrig nylig søkte om skilsmisse fra.

Historisk lang liste

Kim Kardashian, Kylie Jenner og Kanye West er imidlertid ikke de eneste kjendisene på riking-listen til Forbes.

Øverst troner Amazon-grunnlegger Jeff Bezos (57), som er verdt elleville 177 milliarder dollar. I tillegg er Tyler Perry (51), Oprah Winfrey (67), Jay-Z (51) og Michael Jordan (58) alle dollarmilliardærer, ifølge tallene Forbes har fått innsyn i.

Les også: Lilli Bendriss (74) overrasker i «Ex on the Beach - Afterski»: – Ikke noe nytt for meg

I 2021 er det for øvrig historisk mange dollarmilliardærer på den årlige listen, ifølge CBS News.

Dette til tross for koronapandemien, som man kanskje skulle tro har påvirket økonomien til mange. Verdens rikeste har derimot ikke hatt det så verst, og ifølge CBS News er hele 86 prosent av verdens rikeste enda rikere nå enn i fjor.

Listen består i 2021 av 2755 dollarmilliardærer, hvorav 493 er nye navn – inkludert Kim Kardashian.

– Bekymret for sønnen

Bare et halvt år etter at Brooklyn Beckham (22) i januar i fjor bekreftet at han hadde funnet kjærligheten med modellen Nicola Peltz (26), gikk han ned på kne og fridde til sin kjære.

Siden har de to delt flere kjærlighetserklæringer i sosiale medier, og etter alt å dømme er forholdet deres som en dans på roser. Victoria Beckham (46) skal imidlertid være bekymret for sønnens virvelvindromanse, ifølge HeatWorld.

46-åringen har ikke uttalt seg offentlig om sønnens forhold, men flere kilder forteller til det britiske underholdningsmagasinet at hun frykter at de to skal gå lei av hverandre før de i det hele tatt rekker å bli mann og kone.

– Selvfølgelig synes hun de er veldig søte, men de er veldig intense. Hun er bekymret for at de deler for mye av forholdet og at de går for langt med romantiske gester, sier en kilde.

22-åringen har blant annet tatt flere tatoveringer til ære for kjæresten, og deler som nevnt ofte bilder av de to.

Ifølge HeatWorlds kilder skal Victoria Beckham ha advart sønnen om at «honeymoon»-fasen ikke vil vare.

– Hun er også bekymret for at Brooklyn legger alt i forholdet, og at han kan slite hvis ting går galt, sier en kilde.

Les også: Nicola Peltz: Rik, mektig – og snart en Beckham