Tirsdag legger influenser Sophie Elise Isachsen (28) ut et bilde gjennom Instagrams historefunksjon med en kryptisk melding:

– Klar for ny podcast med meg og Fetisha? Nå kan vi endelig fortelle alt, skriver influenseren.

Sammen med bildet legger Isachsen ved en nedtelling som i skrivende stund avsluttes om åtte dager, elleve timer og åtte minutter. Det vil si natt til torsdag 16. mars.

Verken Sophie Elise Isachsen eller Fetisha Williams har foreløpig besvart Nettavisens henvendelser.

Hvor den nye podkasten skal lanseres skriver 28-åringen ingenting om. Det er heller ikke kjent om podkastdouen har inngått et nytt mediesamarbeid etter bruddet med NRK.

Nettavisen har forsøkt å komme i kontakt med podkastplattformene Podimo og Podme som heller ikke har besvart henvendelsene våre. Aller Media kan også avkrefte at de i skrivende stund ikke har noen avtale med Isachsen og Williams.

På bildet later det imidlertid til at Isachsen har flyttet podkaststudioet til sin egen seng og tar podkasten i egne hender.

Les også: NRK: Samarbeidet med Sophie Elise er avsluttet

Brøt samarbeid med NRK

Torsdag ble det kjent at Isachsens podkastsamarbeid med NRK var ferdig. Det bekreftet Isachsen i en pressemelding.

– NRK har ønsket at dagens avtale skal endres på en måte som legger sterke begrensninger på vår øvrige kommersielle virksomhet. Jeg har ikke ønske om eller anledning til å legge ned resten av min virksomhet for å redde omdømmet til NRK, og vi ser oss derfor nødt til å avslutte samarbeidet, sa Isachsen i pressemeldingen.

Samarbeidet ble brutt etter at Isachsen postet et bilde av seg selv og venninnen Nora Haukland (26), der sistnevnte holdt en liten pose med foreløpig uidentifisert hvitt innhold.

Innlegget ble raskt slettet, men flere rakk å ta et skjermbilde av innlegget før det ble slettet, og siden har bildet blitt spredt videre i sosiale medier.

Få oversikt over saken her: Influensere, kongehuset, NRK og mulig partydop – alt i ett bilde: Dette er Sophie Elise-saken

Bildet førte til en klagestorm mot NRK, og statskanalen har måttet tåle mye kritikk for at de fortsatte samarbeidet med 28-åringen. NRK-samarbeidet ble også tema på «Debatten». Der sa NRK-sjef Vibeke Fürst Haugen at de skulle diskutere samarbeidet.

Trolig verdt flere millioner

Skal vi tro kommunikasjonsekspert og eier av kommunikasjonsselskapet Gimcom, Lasse Gimnes, så har podkasten trolig gode muligheter til og lykkes på nytt.

– Den podkasten vil etter all sannsynlighet gå fra å være stor til å bli langt, langt større. Man kan ikke drømme om å få noe mer eksponering enn det de har fått, sa han til Nettavisen på fredag.

Les også: Omstridt bilde skaper kongelige overskrifter i utlandet

Gimnes la til at markedsføringen podkasten har fått den siste tiden er verdt flere millioner kroner, og dermed er det en helt unik markedsføring.

– Selv om samarbeidet med NRK tar slutt, så har de fått en enorm markedsføring som svært mange ikke har. Det er vel ingen annen podkast i dette landet som har sterkere markedsføring enn hva de har fått.