BÆRUM/AKERSGATA (Nettavisen): - Jeg har lært meg å ikke bry meg, for det har liksom ikke noe å si, sier Leah Isadora Behn (15) i et åpenhjertig intervju i Nettavisen-podkasten SCHENDIS, som ble sluppet tirsdag.

Spørsmålet var hvorvidt hun leser om seg selv og familien i mediene - og hvordan hun forholder seg til det, som en del av Norges mest kjente familie. Leah Isadora er barnebarnet til Kong Harald, og den mellomste datteren til prinsesse Märtha Louise og avdøde Ari Behn.

Psst! Se video øverst: Leah Isadora avslører: - Durek skjønner ikke sarkasme

Stort sett går hun rett forbi selv om forsidene preges av bestefarens sykdom eller at moren får kritikk for bruk av prinsesse-tittelen i markedsføring av egen bedrift.

- Jeg ser på forsidene, men det er ikke sånn at jeg tar bladet og leser inni, sier Leah Isadora i podkasten.

- Jeg bare håper ingen kjenner meg igjen hvis jeg står ved siden av bladet i butikken, ler 15-åringen, som også medgir at hun faktisk leser artikler om seg selv.

Lytt til episoden ved å trykke på play under her. Du finner også SCHENDIS på Spotify, iTunes eller overalt du hører podkast.

Leah Isadora har selv slått seg stort opp på Instagram, med spektakulære sminkebilder og -videoer, som postes jevnlig til hennes over 30.000 følgere. Hun har også en stor følgerskare på TikTok.

- Hvorfor skal man forvente å få hat?

- Har du blitt redd for å kaste deg ut i det etter å ha sett moren din stå i diverse mediestormer opp igjennom?

- Litt. Det er jo skummelt på alle måter. Det blir satt forventninger fra folk, og det er mange som tror de kjenner deg når de ikke kjenner deg, sier Leah Isadora.

- Det er veldig kult og gøy å vise seg fram på sosiale medier når det går bra, og det er veldig spennende. Men det er veldig skummelt også, fordi hvis man sier noe feil eller gjør noe som egentlig er veldig menneskelig, og så blir det veldig stort fordi man har fått en plattform.

Les også: Leah Isadora (15) snakker for første gang om tapet av faren

- Men det gir jo mening, da - og jeg skal ikke oppføre meg som en dritt liksom. Jeg er ganske snill, ler hun.

Hun har så vidt kjent på kroppen å få kommentarer fra såkalte nett-troll, men forteller at det stort sett er hyggelig meldinger som kommer i innboksen.

- Men hvorfor skal man egentlig måtte forvente å få hat, og bare la haterne hate fordi «alle» gjør det på sosiale medier? Det syns jeg er skikkelig teit.

- Durek skjønner ikke sarkasme

Leah forteller flere morsomme historier i podkasten, blant annet slipper hun en hemmelighet om sin fortid på internett - og hun får en sjokkerende nyhet om sin favoritt-snacks. Ikke minst avslører hun at Märtha Louises samboer Durek Verrett ikke alltid henger med på humoren i huset.

- Durek skjønner ikke sarkasme, han tar jo alt seriøst, smiler hun og forteller en historie om Durek - og bryter sså ut i latter:

- Han tar alt seriøst!

Få med deg Leahs historie om Durek i video øverst.

Følg SCHENDIS på instagram: @schendispod