Leah Isadora Behn (16) har signert kontrakt med influenser-managementet Kontent, skriver VG.

– Jeg fikk med en gang en veldig bra følelse da jeg møtte Kontent og kunne ikke tenkt meg noen bedre å samarbeide med. Nå gleder jeg meg til en ny og organisert start, skriver Behn i en epost til avisen.

Les også: Slik skal kongefamilien feire jul

16-åringen har de siste årene gjort det stort i sosiale medier, og har over 70.000 følgere på Instagram og mer enn 115.000 på TikTok. I tillegg driver hun en YouTube-kanal, og på alle flatene er det sminke det går i.

I oktober vant hun sin første Vixen-pris som årets influenser innen skjønnhet.

Nettavisen har vært i kontakt med manageren til prinsesse Märtha Louise, Carina Carlsen, som ikke har noen ytterligere kommentarer utover det Behn selv forteller til VG.

Byrå med flere influensere

Kontent har flere kjente navn i stallen, blant andre influenserne Emma Ellingsen (20) og Anniken Jørgensen (25).

Overfor VG legger hun ikke skjul på at hun gleder seg.

– Jeg føler ikke at det gjør noen forskjell om jeg er tilknyttet et byrå eller ikke, for jeg gjør det jeg elsker uansett. Men jeg håper bare det blir enda morsommere og enda mer gøy å satse på det jeg elsker, sier hun.

Les også: Vaskeinfluenseren avslører geniale triks: 10 tips til en effektiv julevask

Stian Johansen, byråleder i Kontent, sier til VG at de er godt fornøyd med å få Behn med på laget. Han sier de sammen med influenserens øvrige støtteapparat skal ivareta den kommersielle virksomheten i kanalene hennes, og bistå som managementfunksjon på andre satsningsområder.

Vant Vixen-pris

Som nevnt stakk Leah Isadora Behn i oktober av med sin aller første Vixen-pris. Dette var også første gang hun var til stede under utdelingen – som feirer influensere innen ulike felt.

Da hun gikk opp på scenen var det liten tvil om at 16-åringen syntes det var stas å vinne.

– Det er like før jeg begynner å gråte. Men man må vel begynne å takke, da. Og jeg mener det seriøst. Jeg må takke alle her som støtter meg, har stemt på meg, som følger meg på alle kanalene mine. Og selvfølgelig takk til juryen. Jeg forventet ikke dette. Det er helt klart, sa Behn, og tok til tårene.

Les også: Sven Nordin sympatiserer med kollegene: – Det ser veldig mørkt ut

Etter en kort pause fortsatte den unge influenseren med å takke alle som har støttet henne, inkludert foreldrene hennes, prinsesse Märtha Louise og avdøde Ari Behn.

Leah Isadora Behn har tidligere gjestet Nettavisen-podkasten «Schendis». Hør episoden under: