Leah Isadora Behn (17) har i løpet av de siste årene blitt en av landets fremste beautyinfluensere og kan skimte med over 85.000 følgere på Instagram, samt over 9.9 millioner likerklikk på TikTok. I tillegg til dette har hun over 14.000 abonnenter på YouTube.

Selv om prinsessedatteren har vært et kjent fjes hele sitt liv, er det i sosiale medier hun virkelig bemerker seg og tørr å være åpen.

Les også: Leah Isadora Behn åpner opp om farens død: – Vært en tung reise

Tidligere denne uken overrasket 17-åringen da hun under en sminkevideo var brutalt ærlig om både livet som prinsessedatter, men også om faren hennes, forfatter Ari Behns, død.

Trår ut av komfortsonen hver dag

Da Nettavisen møtte Behn under Vixen Creator Party torsdag kveld, forteller hun at det har vært en fin opplevelse å dele noe så privat i sosiale medier.

– Noen ganger våkner man og tenker at nå må man bare gjøre det man har vært redd for. Jeg har også en liten utfordring med meg selv om at jeg skal gå litt ut av komfortsonen min hver dag. Ikke nødvendigvis så mye, men bittelitt og da føler jeg at jeg gjorde det, forteller Behn.

Les også: Avslører detaljer rundt datinglivet: – Jeg har det veldig bra nå

17-åringen har trådd mer og mer fram i rampelyset de siste årene, og har måttet steppe ut av komfortsonen flere ganger den siste tiden. Selv tror hun at det er bra for henne.

– Jeg føler jeg har gjort det ganske mye og jeg merker at jeg alltid går litt framover for hver gang jeg gjør det. Når jeg ser tilbake på hvordan jeg var for ett år siden, så har jeg vokst veldig mye av det. Det er veldig fint.

– Føles det godt?

– Ja, det gjør det.

Faren min kunne ikke leve med sine egne demoner

Det var altså tidligere denne uken Behn bestemte seg for å dele flere personlige detaljer, blant annet om farens død i 2019. Leah Isadora var kun 14 år gammel da faren hennes, Ari Behn, tok sitt eget liv i desember 2019. Han ble bare 47 år gammel.

Les også: Fikk hatkommentarer i starten av svangerskapet: – Jeg slet med selvtilliten

I videoen publisert på TikTok åpner datteren opp om den tøffe tiden, og hun legger ikke skjul på at det var en svært sårbar og tung tid.

I det nesten tre minutters lange videoklippet deler Behn detaljer fra barndommen, og forteller først om foreldrenes skilsmisse. Etter 14 år som gift valgte Märtha Louise og Behn å skille i lag i 2016. Det førte til at 17-åringen og hennes to søstre, Maud (19) og Emma (13), måtte dele tiden mellom foreldrene.

– Foreldrene mine ble skilt da jeg gikk i 6. klasse. Det var ganske vanskelig å flytte frem og tilbake, sier hun i videosnutten og fortsetter:

– Men det som var enda vanskeligere var at faren min døde da jeg var 14 år, noe som har vært en tung reise. Jeg snakker ikke så mye om det, fordi jeg liker å holde følelsene mine for meg selv. Eller ikke for offentligheten i det minste.

Hun forteller videre til sine nærmere 170.000 følgere på TikTok at hun har tatt lærdom av den sorgfulle opplevelsen.

– Etter at faren min døde, har jeg lært mye om mental helse. Faren min kunne ikke leve med sine egne demoner, og det har fått meg til å tenke gjennom alt to ganger, sier hun og legger til:

– Fortell dine kjære at du elsker dem. Jeg vet at alle sier det, men gjør det virkelig.