HENIE ONSTAD KUNSTSENTER, SANDVIKA (Nettavisen): Etter to år med pandemi er det endelig duket for årets Costume Awards, der 400 gjester er invitert. I år foregår prisutdelingen på Henie Onstad Kunstsenter i Oslofjorden, der en rekke kjendiser skal kle seg opp i vakre kjoler på den røde løperen.

Les også: Se kjendisene på rød løper

På den stjernespekkede gjestelisten befinner Leah Isadora Behn (17) seg, datteren til prinsesse Märtha Louise (50).

Tirsdag formiddag kom nyheten om at prinsessen og Durek Verret (47) var blitt forlovet. Førstnevnte tok selv til Instagram kort tid etter for å kunngjøre forlovelsen.

På den røde løperen avslører 17-åringen hva hun tenker om morens forlovelse.

Glad på morens vegne

Leah Isadora Behn (17) var blant gjestene som dukket opp på den røde løperen onsdag kveld, der hun uttalte seg om prinsesse Märtha Louises og Durek Verretts forlovelse.

- Det er veldig koselig. Veldig glad på hennes vegne, sier hun Leah til Dagbladet.

Les også: Utelukker ikke nakenbryllup: – Du sa ja!

Prinsesse Märtha Louises (50) datter, Leah Isadora Behn (17), er også nominert til pris. Hun er nominert til «Årets beautyprofil».

Det er ikke første gang Behn har vært nominert til motepris. Under Vixen Awards i fjor høst, vant 17-åringen pris for «Årets influencer».

I kveld er Behn nominert til «Årets beautyprofil», men det er derimot ikke første gang hun er nominert til en pris.

Det siste året har 17-åringen gjort det stort på beauty-fronten, og kapret prisen «Årets Influenser beauty» under fjorårets Vixen Awards. Det var en rørt Leah som stod på scenen og skulle holde takketale.

– Da er det vel bare å starte, da. Herregud, sa en tydelig berørt Leah Isadora Behn til stor applaus fra salen.

– Det er like før jeg begynner å gråte. Men man må vel begynne å takke, da. Og jeg mener det seriøst. Jeg må takke alle her som støtter meg, har stemt på meg, som følger meg på alle kanalene mine. Og selvfølgelig takk til juryen. Jeg forventet ikke dette. Det er helt klart, fortsatte Behn, og tok til tårene.

Etter en kort pause fortsatte den unge influenseren med å takke alle som har støttet henne, inkludert foreldrene hennes, prinsesse Märtha Louise og avdøde Ari Behn.

Les også: Derfor fridde Durek Verret til prinsesse Märtha Louise

– Jeg må selvfølgelig takke mamma og pappa, som alltid har støttet meg og sagt at jeg kan klare hva som helst. Og jeg må takke vennene mine som ser på, sa Behn fra scenen.