Tirsdag kveld delte artist og TV-profil Adrian Sellevoll (24) på Instagram at han var på konsert på endagsfestivalen Bergen Calling på Koengen, der blant andre Post Malone opptrådte.

På vei hjem bestemte realitykjendisen, kjent fra blant annet «Ex on the beach», seg for å hoppe fra et tak i forbindelse med nattbading.

– Første gangen gikk det fint, men andre gang gikk det galt, skrev han på Instagram onsdag kveld.

Se video lenger ned i saken!

Les også: Adrian Sellevolls nattbad gikk galt: – Takk gud for at jeg er så heldig

På grunn av at han var våt skled 24 åringen da han skulle hoppe en andre gang og traff kaia med hodet først, opplyser Sellevoll. Ulykken førte til et brudd i nakken og tre «ganske heftige» brudd i kjeven på høyre side.

Nå advarer lege om at ulykken til Sellevoll kunne endt mye verre enn hva den gjorde.

– Kunne blitt lam

På Instagram skriver artisten at han har vært heldig under ulykken, og er i gode hender nå. Også kjendislege Wasim Zahid (47), som er spesialist i indremedisin og kardiologi, bekrefter at 24-åringen var svært heldig under ulykken.

Se videoen under (OBS: advarer mot sterke bilder):

– Oj.

Zahid reagerer på det han ser når han blir forelagt videoen av Nettavisen.

Han er ikke i tvil om at ulykken kunne fått alvorlige konsekvenser:

– Slik jeg ser det er det en potensiell dødsulykke, sier legen til Nettavisen.

Han utdyper videre:

– Med den farten og høyden han har kan det bli alvorlig kraniebrudd, hjerneblødning, hjerneskade og ryggmargen kunne blitt revet tvers over, og da blir man lam fra halsen og ned.

.

Zahid ser på ulykken som svært alvorlig, og anbefaler ingen å prøve på noe lignende.

– Han har vært veldig heldig som ikke fikk en mer alvorlig skade eller mistet livet. Dette er noe jeg på det aller sterkeste vil fraråde.

Kjendislegen forteller til Nettavisen at han er svært lettet over at Sellevoll ikke pådro seg en mer alvorlig skade. Nå ønsker han artisten god bedring, og oppfordrer ham til å være forsiktig fremover slik at han kan fortsette å lage god musikk.

Innlagt på sykehus

24-åringen er nå under behandling på Haukeland sykehus i Bergen, og forteller til Nettavisen at han er i gode hender med dyktige leger.

Dessuten setter han stor pris på hilsenen fra Zahid:

– Ufattelig hyggelig at Zahid er fan og jeg skal gjøre alt jeg kan for å holde tilbake og ikke finne på så mye sprell fremover, sier 24-åringen til Nettavisen.

Han forklarer videre at han tidligere var turner, noe som resulterer i at han stadig viser frem ulike triks i beruset tilstand.

– 95 prosent av gangene går det jo fint, men her var saken at jeg hadde hoppet et vellykket hopp før det fatale fallet, så grunnen til at jeg sklei var rett og slett at jeg var våt på kroppen, avslutter han.

– Ikke trygt å være i vannet der

Nettavisen har vært i kontakt med Sentrum politidistrikt i Bergen, som på det sterkeste fraråder å hoppe fra uegnet steder. Dessuten opplyser de om at området 24-åringen badet i kan være svært farlig og risikabelt, og er ikke et sted man skal benytte som badeplass.

– Det skal ikke være noe bading i Vågen i det hele tatt. Dette er et svært trafikkert havneområde med både hurtigbåter, fritidsbåter og turistbåter. Det er ikke trygt å være i vannet her i det hele tatt, uttaler Sentrum politidistrikt til Nettavisen.

Videre legger de til:

– I tillegg kan det være akutt forurensing i havet som vi ikke har kontroll over.

De forteller deretter at når man bader er det sunn fornuft som gjelder, og at man må være klar over at man rekker vannet og at det er dypt nok der man skal bade.

Les også: Adrian Sellevolls råkjøring får flere til å reagere: – Det er dumt

Politiet skrev følgende på Twitter om ulykken: