Fredag formiddag deler komiker Kevin Vågenes (33) en sjokkerende beskjed med fansen.

Den populære NRK-suksessen «Parterapi» er ferdig etter fire sesonger.

- Vi har hele tiden ønsket å runde av mens vi selv fortsatt synes det er gøy. Tusen takk til alle dere som har fulgt med på serien og heiet på oss. Det har betydd masse. Håper dere vil like resten av det som nå blir siste sesong, er blant det Vågenes skriver i innlegget på Instagram.

Går solo

Selv om den nye sesongen kanskje blir det siste TV-seerne får se av den populære serien, er det neppe siste gang fansen får et syn av karakterene Vågenes har bygget opp via serien.

På Instagram avslører 33-åringen at han har store planer for fortsettelsen.

- Jeg gleder meg til å ta med karakterene til scenen i mitt første soloshow på Latter i Oslo, skriver han.

Les også: «Årets navn» i Nettavisen: - Veldig mange kommer bort til meg uten å si noe. Men så kommer det: «Og vi lo. Og vi lo»

- Føles riktig

Til Nettavisen sier Vågenes at det føles riktig å avslutte NRK-suksessen på dette tidspunktet.

- Det har vært utrolig gøy å lage noe som så mange har fått et forhold til. Det føles riktig å avslutte med sesongen som er ute nå. Nå venter nye prosjekter, og jeg gleder meg til å stå på scenen som disse karakterene på Latter i oktober, sier Vågenes.

Dette betyr imidlertid ikke at Vågenes er ferdig i NRK.

- Vi er i utvikling av et nytt prosjekt sammen med NRK, uten at jeg kan si noe mer om det på nåværende tidspunkt, sier Vågenes til Nettavisen.

NRK kan bekrefte at de har nye planer for Vågenes.

- Etter fire sesonger med «Parterapi» som vi ble veldig fornøyd med, var det fint å avslutte nå. Vi har flere gode ideer og planer meg Vågenes som vi ønsker å teste ut fremover, sier redaksjonssjef i NRK Christina Rezk Resar til Nettavisen uten å utdype mer.

- Vi er foreløpig bare i startfasen så det har jeg ikke noe mer å si om, sier Resar.