I slutten av august ble leiligheten til «God kveld Norge»- programleder Marte Bratberg (33) og samboeren lagt ut for salg på Finn – ett år etter at de kjøpte og totalrenoverte den.

33-åringen har ikke kommentert leilighetssalget offentlig, men i en fersk episode av podkasten «Janka og Marte» forteller Bratberg om potensielle flytteplaner i nær fremtid.

Les også: Marte Bratberg selger leiligheten etter ett år

– Det er veldig spennende, men veldig nervepirrende. Vi trives jo, så det er ikke krise hvis vi ikke får den prisen vi vil ha. Da bare blir vi. Men vi har vært litt sånn frem og tilbake på om vi skal prøve å finne oss noe større eller ikke, sier hun.

Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å komme i kontakt med Bratberg i forbindelse med denne saken.

Avkrefter bruddrykter

Videre i podkasten tar Bratberg et oppgjør med ryktene som begynte å svirre etter at leiligheten ble lagt ut for salg.

– Så det er ikke slutt mellom dere? spør Polliani, og legger til at hun har hørt rykter om dette.

– Nei, for det går det jo tydeligvis rykter om, da, svarer hun.

Ifølge Bratberg tok det bare en halvtime etter at annonsen kom ut før hun fikk meldinger fra folk som ikke visste at de hadde planer om å selge. I og med at de kastet seg rundt rakk de nemlig ikke å fortelle så mange om leilighetssalget.

Les også: Dette fryktet Guri Solberg da hun byttet beite

– Så vi har jo slengt oss rundt, og det har gått litt fort. Så neida, det er interessant hvordan ordet sprer seg. Så gikk det et par dager, også gikk det rykter om at det var slutt, da. Men det er det altså ikke, forsikrer «God kveld Norge»-profilen.

Redd for å forlate byen

Marte Bratberg og samboeren, som hun aldri har navngitt offentlig, kjøpte leiligheten på Grünerløkka for 7,8 millioner kroner i 2021. Nå ligger leiligheten ute til over ti millioner kroner – så potensielt kan de få solid gevinst hvis den selges.

I podkasten forteller programlederen at de ønsker mer plass, og at de derfor har lagt den ut på markedet.

Hun ønsker derimot ikke å flytte ut av byen for å få dette.

Les også: Mener denne grafen bekrefter internett-teori om Leonardo DiCaprio

Det er imidlertid kjæresten hennes åpen for, noe som skremmer Bratberg. Hun håper derfor de har råd til noe som er litt større, men fortsatt er i byen. For hun vil ikke pendle.

– Herregud. Jeg kan jo ikke være pendler. Byen er meg, jeg er byen. Jeg hører hjemme der, liksom, avslutter hun.