*Nettavisen* Livsstil.

Leonardo DiCaprio hyller Greta Thunberg: - Hun er en leder

Leonardo DiCaprio hyller Greta: - Hun er en leder i vår tid, skriver han på Instagram.

Leonardo DiCaprio hyller Greta Thunberg: - Hun er en leder i vår tid, skriver han på Instagram. Foto: Instagram: @LeonardoDiCaprio

- Det er bare noen få ganger i historien hvor stemmer blir forsterket på et så avgjørende tidspunkt og på en så transformativ måte - men Greta Thunberg er blitt en leder av vår tid.

01.11.19 19:49

NEW YORK (Nettavisen): Superstjernen Leonardo DiCaprio stiller seg nå i rekken over personer som hyller Greta Thunberg. På Instagram fredag kveld går DiCaprio ut og hyller Greta Thunberg og hennes arbeid.

Les også: Greta Thunberg: - Jeg trenger hjelp

- Det er bare noen få ganger i historien hvor stemmer blir forsterket på et så avgjørende tidspunkt og på en så transformativ måte - men Greta Thunberg er blitt en leder av vår tid, skriver DiCaprio blant annet.

På Instagram har DiCaprio lagt ut to bilder av seg selv sammen med den 16 år gamle klimaaktivisten, som akkurat nå befinner seg i California. Posten er allerede gått viral, og har 1,5 millioner likes bare kort tid etter at den ble lagt ut.

- Historien vil dømme oss for hva vi gjør i dag for å hjelpe å garantere at fremtidige generasjoner kan nyte den samme beboelige planeten som vi så helt klart har tatt for gitt. Jeg håper at Gretas budskap er en wake-up call til verdenslederne over alt om at tiden for være inaktiv er over, fortsetter han.

- Det er på grunn av Greta og unge aktivister over alt at jeg er optimistisk med tanke på hva fremtiden vil bringe. Det var en ære å kunne tilbringe tid sammen med Greta. Jeg og henne har gitt hverandre et løfte om å støtte hverandre, i håp om å sikre en lysere fremtid for vår planet, skriver DiCaprio.

Klikk på bildet for å forstørre. På Instagram har Leonardo DiCaprio lagt ut to bilder av seg selv sammen med den 16 år gamle klimaaktivisten Greta Thunberg, som nå befinner seg i California.

På Instagram har Leonardo DiCaprio lagt ut to bilder av seg selv sammen med den 16 år gamle klimaaktivisten Greta Thunberg, som nå befinner seg i California.

Greta Thunberg: - Jeg trenger hjelp

Fredag ble det også kjent at Greta Thunberg har bestemt seg for å dra fra Amerika til Madrid - men trenger hjelp.

Fredag ettermiddag gikk den 16 år gamle klimaaktivisten ut på Twitter og ba om hjelp. Årsaken er at det planlagte klimamøtet COP25 er blitt flyttet fra Santiago i Chile til Madrid og Spania.

Les: Greta Thunberg: - Jeg trenger hjelp

Derfor trenger Greta Thunberg hjelp til å komme seg over Atlanteren - igjen. Thunberg befinner seg for tiden i California.

- Siden #COP25 offisielt har blitt flyttet fra Santiago til Madrid, så trenger jeg litt hjelp. Det viser seg nemlig at jeg har reist halve jorden rundt, i feil retning :-) Nå trenger jeg en måte å krysse Atlanteren på i november ... Hvis noen kunne hjelpe meg med å finne transport, så ville jeg være svært takknemlig, skriver hun på Twitter.

En av de andre stjernen som som denne uken gikk ut med støtte til Greta Thunberg, er Robbie Williams.

I et intervju med GQ går han til frontalangrep på flere navngitte landsmenn og ber alle om at Greta Thunberg må få lov til å være i fred.

Les: Robbie Williams: - Greta Thunberg bør få gjøre hva faen hun vil

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag