Se video! Slik møtte Sigrid kjæresten for første gang:

I mai i fjor ble det kjent at artist Sigrid Solbakk Raabe (25), kjent under artistnavnet Sigrid, hadde fått seg kjæreste.

Det kunne manageren bekrefte overfor VG etter at spekulasjonene haglet etter at broren til Sigrid, Tellef Raabe, tagget i hun i bilder på sosiale medier sammen med en ukjent mann.

Fredag, under en spesialepisode av NRK-programmet «Lindmo» som sendes på NRKTV, letter den verdenskjente artisten på sløret om hvem hennes utkårede, Nikolai Schirmer (30), egentlig er.

Møttes på jobb

Til programleder Anne Lindmo forteller Sigrid at kjæresten, som kommer fra Tromsø, er profesjonell skikjører. Hun forteller at de to møttes under en photo-shoot i forbindelse en reklame for Gore-Tex, men at det tok lang tid før forholdet utviklet seg derfra.

Se klipp fra intervjuet øverst i saken!

Sigrid sier ikke noe om hvor lenge duoen har vært kjærester, eller hvordan det hele utviklet seg. Sigrids manager har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser for en kommentar, men etter Instagram å dømme skal man tilbake til 2018 for å finne samarbeidet med Gore-Tex.

I intervjuet legger ikke Sigrid skjul på at hun synes det er ubehagelig å snakke om privatlivet. Den siste tiden har hun selv delt bilder av kjæresten i sosiale medier, men overfor Anne Lindmo sier hun at det i utgangspunktet er helt ute av karakter.

– Jeg har ikke gjort det før, for det har vært en veldig privat del av livet mitt. Det er noen ting som bare skal få lov til å være privat. Men det er ikke første gang jeg er i et forhold, men nå er jeg så stolt at jeg ikke klarte å holde det hemmelig, sier hun og ler.

Nettavisen har vært i kontakt med Sigrids kjæreste, Nikolai Schirmer, som sier seg enig i det Sigrid forteller men ønsker ikke å kommentere saken noe ytterligere.

Megasuksess

Sigrid har siden gjennombruddet med låten «Sun» i 2013 gjort megasuksess. Hun har toppet internasjonale hitlister med låter som «Dont Kill My Vibe» og «Everybody Knows».

Les også: Sigrid var livredd for å stå på scenen, så kom vendepunktet: – Ble veldig cocky

I 2017 opptrådte Sigrid under Nobels Fredspriskonserten i Telenor Arena og i 2018 ble hun kåret til årets nykommer under Spellemannsprisen, og BBC utropte henne som den mest spennende for året med utmerkelsen «Sound of 2018».

Låtene til Sigrid dukker stadig opp i internasjonale forbindelser, og karrieren ser ikke ut til å stoppe med det første. Nå for tiden gjør hun stor suksess med låten «Mirror».