*Nettavisen* Livsstil.

Lili Reinhart (23) med privat avsløring: – Aldri sagt det offentlig før

US actress Lili Reinhart arrives to attend the 11th Annual Governors Awards gala hosted by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences at the Dolby Theater in Hollywood on October 27, 2019.

Lili Reinhart er biseksuell. Det røper hun selv i et innlegg på Instagrams historiefunksjon. Foto: Chris Delmas (AFP via NTB Scanpix)

En drøy uke etter at hun angivelig ble singel, røper skuespilleren at hun tiltrekkes av begge kjønn.

04.06.20 10:19

Da «Riverdale»-skuespilleren Lili Reinhart (23) promoterte en #BlackLivesMatter-demonstrasjon på Instagrams historiefunksjon onsdag, kom hun samtidig med en svært personlig avsløring.

Demonstrasjonen ble arrangert av LGBTQ-miljøet i Los Angeles, og til et bilde av informasjon om dato, tid, sted og retningslinjer, skrev hun følgende melding til følgerne sine:

«Selv om jeg aldri har sagt det offentlig før, er jeg en stolt, biseksuell kvinne. Og jeg skal være med på denne demonstrasjonen i dag. Bli med».

Les også: «Ex on the Beach»-Øysteins alterego gikk kjæresten på nervene: - Denne gangen lo jeg faktisk

Klikk på bildet for å forstørre.  

Foto: Skjermdump fra Instagram

Brudd etter tre år

Flere amerikanske medier har omtalt saken, deriblant E! News, som skriver at Reinhart nylig ble singel.

Skuespilleren har de siste tre årene vært i et forhold med «Riverdale»-kollegaen og Disney-stjernen Cole Sprouse, men forholdet skal ha tatt slutt i slutten av mai. Verken Reinhart eller Sprouse har selv kommentert det angivelige bruddet.

Les også: «Glee»-stjernens reklamesamarbeid brutt etter rasismeanklager: – Vi er lei oss og skuffet

Klikk på bildet for å forstørre. The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals NEW YORK, NEW YORK - MAY 06: Cole Sprouse and Lili Reinhart attend The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion at Metropolitan Museum of Art on May 06, 2019 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

Paret skal ha gått hver til sitt i slutten av mai. Her er de avbildet sammen under Met-gallaen i 2019. Foto: NTB Scanpix

Reinhart og Sprouse møttes under innspillingen av «Riverdale» i 2016, der de spiller rollene som henholdsvis Betty Cooper og Jughed Jones. Også på skjermen er de et par.

Ifølge E! News er det imidlertid en god sjanse for at duoen vil finne tilbake til hverandre, ettersom de også tidligere har gått fra hverandre for så å bli sammen igjen.

Klikk på bildet for å forstørre. TIFF: Red carpet for 'Hustler' with Jennifer Lopez, Constance Wu and Cardi B as revengeful strippers Actress Lili Reinhart arrives for the premiere of

Skuespiller Lili Reinhart avslører at hun tiltrekkes av begge kjønn. Foto: Geoff Robins (AFP/NTB Scanpix)

En av årsakene til bruddet skal være koronakrisen, som har ført til at de ikke har fått se hverandre like mye som før.

– Lili og Cole var på et bra sted da «Riverdale»-innspillingen ble utsatt på grunn av koronautbruddet, men de isolerte seg separat, og avstand har aldri vært bra for forholdet deres. Når de er mye sammen er ting veldig bra. Forholdet deres er veldig intimt og kjærlig, men ting blir mye mer komplisert når de er fra hverandre, hevder en kilde overfor nettstedet.

Slo tilbake mot ryktene

Også tidligere har det blitt hevdet at skuespillerparet har gått hver til sitt, men duoen har hver gang slått tilbake mot ryktene.

De første bruddryktene startet i fjor sommer, og kort tid etter delte både Reinhart og Sprouse et bilde på Instagram der de humoristisk avkreftet bruddet.

«Breaking: En kilde har bekreftet at ingen av dere vet noe som helst», skrev Reinhart til sitt bilde, mens Sprouse delte det samme - men med en annen ordlyd i bildeteksten.

I september bekreftet Reinhart igjen at de fortsatt var sammen da hun refererte til Sprouse som kjæresten sin.

Utover dette har duoen vært svært private hva gjelder å snakke om forholdet sitt, noe Reinhart forklarte bakgrunnen for i et intervju med W Magazine i mai i fjor.

– Vi anerkjenner at vi er i et forhold, men det er en liten del av hvem vi er som mennesker. Vi vil ha separate identiteter, sa hun da.

Det faktum at verken Reinhart eller Sprouse har slått tilbake mot skriveriene om et brudd denne gangen, kan tyde på at forholdet faktisk er over.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.