BRISKEBY (Nettavisen): Tirsdag kveld var det duket for premierefesten for Discoverys nye vår-satsing, «Drag Me Out». Den som derimot kanskje vakte størst oppsikt var Lilli Bendriss (75) som hadde tatt med seg ekskjæresten Shad Tabine (47) for anledningen.

De har lenge hatt et av-og-på-forhold, men gikk fra hverandre i fjor sommer. Nå later det til at tonen mellom det tidligere paret er svært god igjen.

Les også: Bonderomantikk og uventede følelser: Disse har funnet kjærligheten på TV

– Jeg er midt i mellom å være singel og å ha kjæreste, svarer Bendriss på spørsmål fra Nettavisen om hvordan det står til med kjærlighetslivet hennes om dagen.

I godt selskap

Bendriss dukket opp på den glamorøse premierefesten arm i arm med Tabine, men paret lot seg ikke avbilde. Hun legger derimot ikke skjul på at hun var i godt selskap den kvelden.

– Vi er fortsatt gode venner, og så får vi se hva som skjer, sier hun til Nettavisen.

75-åringen ble først sammen med Tabine i 2017, og de overrasket alle da de fant tilbake til hverandre i 2019 da Bendriss var med i «Kjendis søker kjæreste».

Til tross for aldersforskjellen på 28 år var de sammen i to år før lykken brast for paret i august.

Les også: Forutså søsterens trekantdrama: – Visste det veldig lenge

Selv om Bendriss er ordknapp om den offisielle statusen mellom de to, letter hun likevel på sløret om vennskapet og forholdet til den tidligere kjæresten.

De har holdt kontakten hele veien, og beholdt vennskapet i etterkant av bruddet, ifølge den klarsynte 75-åringen.

Sommerflørt

SE VIDEO: Bendriss nakker ut om utfordringene med eksen:

For tiden er Tabine, som vanligvis bor i Marokko, på besøk i Norge. Han skal være her frem til sommeren, og det utnytter 75-åringen nå.

– Kan det bli en sommerflørt mellom dere?

– Ja, vi får se, svarer en kryptisk Bendriss.

Om forholdet kan utvikle seg mer mellom de to mener hun tiden vil vise. Men hun er åpen for at det kan bli noe mer mellom hennes tidligere flamme.

Les også: Juliane Snekkestad etter bruddnyheten: – Deilig å være meg selv igjen

Det er ingen tvil om at Bendriss er glad for at ekskjæresten har tatt turen tilbake til Norge, og gleder seg til å tilbringe tid med han før han reiser hjem igjen. Men ifølge 75-åringen har de allerede støtt på en utfordring.

Bendriss har gått til nyinnkjøp av leilighet i Spania, og skal tilbringe mesteparten av tiden sin der fremover.

– Jeg må møblere leiligheten og ordne, så jeg pendler litt fram og tilbake.

Men det er ikke usannsynlig at Tabine blir spurt om å komme på besøk i Bendriss sitt ferieparadis. Hun trenger nemlig noen som kan ta av seg all den tunge bæringen.

Vil heller jakte spøkelser enn å date på TV

Selv om Bendriss hevder hun og Tabine er veldig gode venner og holder seg mystisk rundt deres framtid, kan hun imidlertid utelukke én ting.

Hun skal aldri date på TV igjen.

Bendriss ble vitne til hvor tungt det var for Linni Meister (36) å date på TV i hennes søk etter drømmeprinsen. Det gikk ikke veien for Meister, som nå kobles til en annen mann.

Les også: Kjæresteryktene florerer: Dette svarer Linni Meister

Bendriss har selv fått erfare hvordan det er å lete etter kjærligheten på TV i «Kjendis søker kjæreste», noe hun husker var tøft.

Som et resultat av det er ikke Bendriss fristet av muligheten til å være nestemann ut for å jakte drømmeprinsen.

– Hva tenker du om «Lilli søker drømmeprinsen»?

– Nei, aldri. Jeg fikk nok av det forrige gang. Jeg vil heller jakte spøkelser, sier den klarsynte 75-åringen.

Les også: Uttalelsene til fotballtreneren får Amalie Snøløs til å se rødt: – Mangel på respekt