Moteprofilen Janka Polliani (42) har i mange år hatt en drøm om å bli bestevenn med Lilli Bendriss (76), og nå er drømmen hennes endelig i ferd med og realiseres.

Duoen har nemlig startet podkasten «BFF med Bendriss», der de hver uke tar opp et nytt tema.

Les også: Her får Lilli Bendriss nok: – Visste bare at jeg måtte komme meg ut

Denne uken var det selvtillit som var temaet, og Polliani legger ikke skjul på at hun beundrer selvtilliten til 76-åringen. Bendriss innrømmer at selvtilliten er på topp i dag, og det er noe hun er glad for.

Særlig etter deltakelsen i TV 2-programmet «Huskestue».

Kunne ikke svarene

Forrige høst var klarsynte Lilli Bendriss gjest under TV 2-programmet «Huskestue», noe som ikke ble helt som hun hadde sett for seg. Spørreprogrammet skal være uhøytidelig, og setter gjestene og seernes kunnskapsnivå på prøve i temaer man strengt tatt burde vite noe om.

Der fikk hun blant annet spørsmål om hvordan første setning i Karius og Baktus lyder, og Bendriss ga svaret «Alle har tenner», som imidlertid var feil svar.

Men det var ikke det eneste spørsmålet hun svarte feil på, og ifølge henne selv var det få spørsmål hun kunne svaret på.

Nå er hun nederst på poengskalaen til programmet.

Ett år senere stiller hun seg selv fortsatt spørsmålet om hvorfor hun takket ja til å være med på spørreprogrammet.

– Du kan ikke være perfekt hele tiden. Du gjør feil. Ofte tenker jeg på hvorfor jeg sa ja til å være med på «Huskestue» på TV 2 når jeg dummet meg så mye ut, sier Bendriss i episoden.

Videre legger hun til:

– Jeg dummet så enormt ut. Hadde jeg vært usikker på meg selv, så hadde jeg ikke fått sove den natten.

Hun forklarer videre at hun den gode selvtilliten hun har bygget opp over tid hjelper henne i situasjoner som beskrevet over.

Nettavisen har forsøkt å kontakte Lilli Bendriss, men har foreløpig ikke lykkes.

Har slitt med selvtilliten

Men selvtilliten til Bendriss har ikke alltid vært på topp. Det forteller hun selv i podkastepisoden.

Da hun var 14 år gammel slet hun med mye kviser og uren hud, noe som førte til at selvtilliten hennes ble svekket. Tenårene var derfor preget av mye usikkerhet og hun ønsket ikke å vise seg i sterkt lys. Det hele førte til en stor knekk.

Til slutt innså hun at det var viktigere hvem hun var som menneske og venninne, og deretter fokuserte hun mer på det hun oppfattet som viktige ting i livet.

Les også: Lilli Bendriss dukket opp på premierefest med eksen: – Vi er glade i hverandre

Hun forteller likevel at hun tror det hele handler om hvor komfortabel man er i situasjonen, og hvem man omgås med. Men per i dag er hun ikke usikker, noe 76-åringen selv forteller i podkasten.