I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I podkasten The Recovery forteller sangeren Lily Allen (35) om sin kamp mot avhengighet.

Allen beskriver en tøff barndom, hvor moren kunne velge å dra på i stedet for å komme hjem til henne, og faren forlot dem da Allen var bare fire år.

- Når jeg tenker tilbake på barndommen min, ser jeg ikke foreldrene mine i den, forteller hun.

Les også: Brian Austin Green kliner til med ny flørt etter det bitre bruddet med Megan Fox

Alkoholmisbruket startet da Allen startet på en katolsk skole og deretter internatskole. Hun forteller at selv om hun ikke likte følelsen av å bli full, men at hun ville ha all oppmerksomheten. Da karrieren tok av og Allen brått ble en offentlig person, ble rus en måte å takle rampelyset på - spesielt de negative omtalene.

- Når du våkner opp til den slike nyheter hver dag, så vil du bare flykte fra det. Og jeg brukte dop og alkohol for å gjøre det, sier hun i podkasten.

Les også: Popstjernen Lise Karlsnes byttet karriere: - Nå handler det ikke om meg lenger

Innså at hun trengte hjelp

Det var etter at hun var med Miley Cyrus på turné i 2014 at vendepunktet kom. Allen hadde frem til da levd et liv preget av utroskap, dop og alkohol.

- Jeg husker jeg tenkte at «ingenting virker lenger. Kanskje jeg skal prøve heroin?». Det var da jeg visste at jeg trengte hjelp.

Allen forteller at hun startet med rehabilitering og gikk på møter, men at hun ikke forpliktet seg til programmet og begynte å drikke igjen. Denne gangen raknet alt. Ekteskapet røk, huset forsvant, karrieren gikk nedover og venner forsvant.

I dag er hun derimot både edru og lykkelig. Allens tid går nå til hennes to barn, Ethel (9) og Marnie (8), lykken smiler også på kjærlighetsfronten. I september i fjor giftet hun seg med skuespiller David Harbour (45).

Les også: Får kritikk for lettkledde bilder

Slår tilbake mot kritikken

Dua Lipa (25) snakker endelig ut om kritikken hun fikk etter at hun ble observert på en strippeklubb i Los Angeles etter Grammy-utdelingen i fjor.

Artisten ble filmet da hun kastet pengesedler på danserne, og filmen ble lagt ut på «Hustlers»-stjernen Lizzos Instagram-profil. Etter at videoen gikk viralt, ble imidlertid 25-åringen kritisert for å «utnytte kvinner» og være «antifeminist» av flere brukere på Twitter.

I et intervju med Rolling Stone forsvarer artisten seg nå mot kritikken.

- Jeg føler at om du er feminist, må du støtte alle kvinner, i all type arbeid, sier artisten.

- Vi må støtte sexarbeidere, og vi må velge å tro på at det er deres valg og deres rett å jobbe som det, legger hun til.

Les også: Britisk storavis varslet opprør mot «Grease»: – Kan bli problematisk, sier norsk presseetiker

Gjenskapte søtt gravidbilde

Det er over 14 år siden den folkekjære vitenskapsmannen og TV-personligheten Steve Irwin døde etter å ha blitt stukket av en piggrokke under en TV-innspilling i Australia.

44-åringen etterlot seg kona Terri og deres to barn, Bindi og Robert, som da var henholdsvis åtte og to år gamle.

Nå har barna hans blitt 22 og 17 år gamle, og Bindi Irwin giftet seg i fjor og venter nå sitt første barn med ektemannen Chandler Powell (24).

De to har nå gjenskapt et 17 år gammelt bilde, som inkluderte hennes avdøde far.

Hun poserer foran kamera med magen bar, mens ektemannen bøyer seg ned og gir magen et kyss.

Det andre bildet i innlegget er originalbildet, med moren Terri, som poserer likt da hun var gravid med hennes sønn Robert, og Steve Iriwin og en ung Bindi som kysser magen.

Hun beskriver bildet som «et veldig spesielt øyeblikk», og fansen øser på med positive tilbakemeldinger til de to kommende foreldrene.

Les også: Denne scenen fra «The Office» har du aldri sett før