I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Tirsdag kunne «Emily in Paris»-skuespiller Lily Collins (32) avsløre at hun har giftet seg med forloveden, regissør Charlie McDowell (38).

I en rekke innlegg på Instagram forteller hun at de to giftet seg lørdag, og deler flere bilder av seg selv og sin nye ektemann.

«Jeg har aldri ønsket å være noens noen mer enn jeg vil med deg, og nå får jeg være kona di. 4. september ble vi hverandres for alltid. Jeg elsker deg», skriver hun til et bilde av seg selv og ektemannen.

Også McDowell hyller sin utkårede i et innlegg på Instagram.

«Jeg har giftet meg med den mest sjenerøse, omtenksomme og vakreste personen jeg noensinne har kjent. Jeg elsker deg», skriver han på Instagram.

De to ble ifølge magasinet People et par tilbake i 2019 og forlovet seg ett år etter, nærmere bestemt i september i fjor.

Les også: Her forlater Tix intervjuet etter romanserykte-spørsmål

Paret giftet seg i Dunton, Colorado, en tidligere gruvedrift-landsby. På Instagram-kontoen til hotellet hvor bryllupet fant sted, står det også at området beskrives som en gammel spøkelsesby. I dag er området gjort om til et fantastisk gård med blant annet små luksushytter hvor gjester kan sove over.

View this profile on Instagram

Dunton (@duntonhotsprings) • Instagram photos and videos

Mens McDowell er sønn av skuespillerinnen Mary Steenburgen – og stesønn av Ted Danson – er Collins’ far den berømte sangeren Phil Collins.

Ber om å fjernes som verge for datteren

Vergemålet rundt Britney Spears (39) har fått voldsomt oppmerksomhet de siste månedene, og dekningen i kjendispressen har vært enorm.

Les også: Kylie Jenner og Travis Scott venter sitt andre barn sammen

Spears har over lenger tid ønsket å få fjernet faren, James Spears, som verge uten å lykkes. Nå har han derimot valgt å offisielt be domstolen om å avslutte hans vergemål, skriver NBC.

James Spears har sendt inn begjæringen til Los Angeles’ høyesterett. I begjæringen står det at «dersom Britney Spears ønsker å avslutte vergemålet og mener hun kan styre sitt eget liv, så mener James Spears at hun skal få den sjansen».

Det står også at omstendighetene er såpass endret at grunnlaget for et vergemål ikke lenger eksisterer.

– Som Spears har sagt hele tiden, alt han ønsker er hva som er best for datteren, står det i dokumentet ifølge AP.

Dommeren i Los Angeles høyesterett, Brenda Penny, må godkjenne begjæringen før den er rettskraftig.

Jubel i Britney-leiren

I en uttalelse gjengitt av People tirsdag, sier Britneys advokat, Mathew Rosengart, at James Spears' avgjørelse representerer bekreftelse.

– Etter å ha fått avslørt sin mishandling og upassende plan om å holde datteren sin til fange ved å prøve å kreve et millionoppgjør, har Mr. Spears nå endelig overgitt seg. Det er ikke noe oppgjør.

- I den grad Mr. Spears tror han kan unngå ansvar og rettferdighet, tar han feil. Vår etterforskning rundt hans feilaktige finansielle ledelse og andre problemer vil vedvare, sier han i uttalelsen.

Det var forventet at prosessen av å fjernet faren som verge ville gå raskere og hardere for seg etter at Rosengrat ble ansatt som Spears' advokat. Han blir beskrevet som ekstremt handledyktig, og lovet da han fikk jobben at han skulle handle raskt for å få Jamie Spears fjernet som verge.

Les også: Stadig flere unge kvinner får påvist sykdommen Gigi Hadid har. Men hva er det?

Brudd for stjerneparet

En rekke amerikanske medier, deriblant Page Six og E! News melder at Scott Disick (38) og hans 18 år yngre kjæreste, Amelia Hamlin (20), har gått fra hverandre.

– Amelia gjorde det slutt med Scott i løpet av helgen, sier en kilde til E! News.

En annen kilde sier til TV-kanalen at paret var enige om å gjøre det slutt.

– De har hatt det mye gøy sammen, men det var aldri ment å være et langvarig forhold, sier vedkommende.

Scott Disick er mest kjent fra realityserien «Keeping Up With The Kardashians», og som Kourtney Kardashians mangeårige kjæreste. De to har tre barn sammen, men gikk fra hverandre i 2015.

Verken Disick eller Hamlin har selv kommentert bruddet.

Les også: Lisa Rinna fikk sjokk da datteren ble koblet til Scott Disick (38)

Ble pappa for første gang

Endelig bekrefter den britiske komikeren Jimmy Carr (48) at han har blitt pappa for første gang.

I følge britiske The Sun ble han og hans mangeårige partner, Karoline Copping (46), foreldre for første gang i hemmelighet for hele to år siden, men ingen av dem har bekreftet nyheten før nå.

I følge avisen skal Carr nå ha avslørt nyheten selv med en rekke vitser under et show denne uken. Selv om han vitset om abort som avisen skriver er for drøye til å gjenfortelle, var det noen mildere som også bekreftet den gledelige nyheten.

- Vi skal ha en fest der vi avslører hvilket kjønn barnet vårt er, men vi venter til han er 21, bare for sikkerhets skyld. Noen babyer kan du bare ikke se, er det en gutt eller en stygg jente? vitset komikeren fra scenen i London.

Carr og Copping har som nevnt ikke avslørt verken graviditet eller fødsel tidligere, men Carr har i følge avisen blitt observert med en barnevogn rundt boligen deres det siste året.

Les også: Gerard Butlers filminnspilling endte i blodige scener: Skadet tre personer på én dag