Lindsay Lohan er aktuell med TV-serien "Lindsay Lohan´s Beach Club" som har premiere på MTV i januar 2019.

Om det blir skuespillerens comeback gjenstår å se.

Enn så lenge minnet Lohan sine over syv millioner følgere på Instagram om fordums tider med et tilbakeblikk på de kontroversielle nakenbildene i Playboy i 2011.

(Lohan har siden fjernet bildet igjen).

Stilmessig hedrer bildene ikonet Marilyn Monroe, og Lohan fikk god omtale for smakfulle bilder. De skapte samtidig oppstandelse da de lekket på nett i 2011. Playboy fryktet at færre ville kjøpe magasinet og fremskyndet utgivelsen.

Slettet nesten alt på Instagram

Av en eller annen grunn har Lohan nå slettet nærmest alle bildene hun har lagt ut på Instagram foruten fem innlegg.

Oppdatert: Hun har også slettet bildet fra Playboy.

To bilder ble publisert 3. januar 2019, inkludert Playboy-bildet og en promotering av TV-serien "Sick Note". Blant bildene Lohan har spart, er et bilde publisert i desember hvor hun poserer sammen med Angelina Jolie og Meryl Streep.

Lindsay Lohan har slitt litt med karrieren etter gjennombruddet i 2004 hvor hun spilte hovedrollen i "Mean Girls". I 2007 ble hun dømt for promillekjøring og for besittelse av kokain. I 2010 måtte stjernen i fengsel i 90 dager for brudd på en prøveløslatelse. Hun måtte også tilbringe tre måneder på rehabiliteringsklinikk.

- Fortiden er død

I det senere årene har Lohan tatt grep om karrieren og er altså aktuell med sitt eget show på MTV.

I et intervju med New York Times forteller Lohan at fortiden må forbli i fortiden.

- Jeg er en normal person. En god person. Jeg har ingen dårlige hensikter. Fortiden min må forbli i fortiden. Folk må bare gi seg og slutte å ta det opp, fordi den er forbi. Den er død. Og det er det viktigste for meg, sa Lindsay Lohan til avisen i juni 2018.