Det bekrefter manageren til Myhre, Marte Schei, overfor VG mandag ettermiddag.

«Kompani Lauritzen»-deltakeren har også delt et bilde av de to på Instagram, på den samme Rampestreken-plattformen hun kjempet seg opp til i realityprogrammet:

Myhre gjestet Nettavisen-podkasten «Stavrum & Eikeland» i starten av mai, og der fortalte hun blant annet om hvordan det var å være nysingel. Forfatteren og artisten Sondre Lerche gikk som kjent fra hverandre i april fjor etter syv år som kjærester.

Les også: Nysingle Linnéa Myhre om Tinder: - Vil ikke motta sånne meldinger

- Nei, jeg har aldri vært på Tinder. Det er også fordi jeg ikke vil motta sånne meldinger fra «strangers», og jeg vet ikke hvordan jeg skulle forholdt meg til det. Jeg synes det blir for enkelt, sa Myhre i «Stavrum & Eikeland»-studioet på spørsmål om hun var på datingappen Tinder.

Myhre har også selv vært aktuell med egen podkast det siste halvåret, «Gi meg alle detaljene», hvor hun har gjort et dypdykk i 2000-tallets største kjendiskatastrofer og popkulturelle hendelser.

31-åringen ble først kjent som blogger, men har siden både hatt egen TV-serie, skrevet fire bøker, vært med i flere realityserier, samt vært skribent i Aftenposten og Morgenbladet.

Gukild er på sin side aktuell som programleder for NRK Sporten, hvor han blant annet har ledet årets VM i skiskyting, men mossingen figurerer også som sportsanker i Dagsrevyen.

Tidligere har 29-åringen jobbet i Discovery, hvor han blant annet var aktuell med programmet «Emil i OL», og i fjor var Gukild programleder for NRK Sommerbilen i en uke.

Les også: Påske-SMS: Linnéa Myhre om den nye boka og påskeplanene