NIEU SCENE / TORSHOV (Nettavisen): Torsdag har programmet «Da vi styrte internett» premiere på VGTV, der influenser Linnéa Myhre (31) har invitert med seg fem av landets tidligere toppbloggere til en aldri så liten «reunion».

I den anledning var den røde løperen rullet ut, og Myhre selv var en selskreven gjest.

Meg seg på den røde løperen hadde 31-åringen kjæresten Emil Gukild (29). Det var i juni i år at det ble kjent at Linnéa Myhre og NRK-profilen hadde funnet lykken med hverandre – men dette er første gang de to viser seg sammen offentlig.

– Når dama lager program, så må man stille opp, sier Gukild til Nettavisen på den røde løperen.

Avslører samboerskap

Emil Gukild, som selv er et kjent ansikt fra NRK-sporten, er veldig imponert over kjærestens arbeid.

– Jeg synes det er veldig bra. Veldig imponerende. Og jeg har aldri lest en blogg i hele mitt liv. Jeg synes det er morsomt, rørende og veldig bra kvalitet. Jeg er veldig stolt, sier Gukild.

– Jeg er mest stolt over hvor hardt hun har jobbet, og hvor bra hun gjør det. Både foran og bak kamera, legger han til.

Som nevnt er dette første gang Gukild og Myhre dukker opp på et offentlig arrangement sammen, men likevel ønsker ikke førstnevnte å dele for mange detaljer fra forholdet. Han legger imidlertid ikke skjul på at de to trives godt sammen.

– Vi har det veldig fint sammen, sier han.

Videre kan han avsløre at de to også har tatt et steg videre i forholdet og blitt samboere.

– Vi bor sammen, røper han overfor Nettavisen.

Detaljer fra livet som blogger

VGTV beskriver Myhres nye program som «et møte mellom de som har hatt mest makt i landet, nemlig bloggere».

I ekte «Hver gang vi møtes»-stil samles Myhre og fem tidligere toppbloggere på Baroniet i Rosendal i Kvinnherad, der de alle forteller detaljer om karrieren og om kjendislivet.

I løpet av totalt seks episoder, der hver enkelt episode fokuserer på én av blogg-profilene, skal seerne få bli bedre kjent med Anna Rasmussen (25), Julianne «Pilotfrue» Nygård (31), Kristin Gjelsvik (35), Trine Grung (50) og Stina Bakken (28) – i tillegg til programlederen Linnéa Myhre.

Programmet har premiere på VGTV 18. november.