Gå til sidens hovedinnhold

Linn Wøyen Lenes ble «dumpet» etter sex-løgn: - Angrer på at jeg ikke stod mer opp for meg selv

«Ex on the Beach»:

- Det var svakt av meg å legge all skylden på henne, sier Øystein Lihaug Solberg til Nettavisen.

Allerede i første episode av den populære realityserien «Ex on the Beach», oppstod det søt musikk mellom bergenseren Øystein Lihaug Solberg (23) og Horten-jenta Linn Wøyen Lenes (20).

I dag er de to turtelduene kjærester, men inne på villaen var det ikke like rosenrødt hele tiden.

Les også: Sjalusidrama mellom Øystein og Linn: - Kjenner på «trust issues»

For noen uker siden måtte Lihaug Solberg pakke sakene sine og forlate «Ex on the Beach», og savnet etter kjæresten var stor for Wøyen Lenes. Oppholdet ble imidlertid bedre etter hvert som dagene gikk, og da Wøyen Lenes ble sendt avgårde på date med deltaker Pierre Louis (27), endret alt seg.

Løy om sex

Helt uvitende om at kjæresten Lihaug Solberg var kommet tilbake til villaen, takker Wøyen Lenes ja til en overnatting på daten med Louis, og da de omsider kommer tilbake til villaen venter en nokså frustrert bergenser.

Lihaug Solberg og de andre deltakerne legger en plan om at Lihaug Solberg skal gjemme seg når Wøyen Lenes og Louis kommer tilbake fra daten, slik at de på den måten skal få et mest mulig ærlig svar på om det skjedde noe mer enn bare snakk på daten.

Foran hele gruppen lyver de begge om at de ikke skal ha skjedd noe mer mellom de to, og da Lihaug Solberg pluttselig dukker opp blir Wøyen Lenes rimelig overrasket.

Les også: For to år siden bodde Øystein Lihaug Solberg i bilen sin. Nå lager han underholdning i «Ex on the Beach» og drømmer om å bli skuespiller

- Jeg tenkte først «faen» og så fikk jeg en blanding av fortvilelse og lykkerus. Jeg hadde egentlig mistet håpet på at Øystein skulle komme inn igjen, samtidig så skjønte jeg at vi hadde en lang prat foran oss, forteller Wøyen Lenes til Nettavisen.

- Angrer

Og en lang prat blir det.

Øystein Lihaug Solberg klarer ikke stole på at det ikke skjedde noe mer mellom Linn Wøyen Lenes og Pierre Louis på daten, og bestemmer seg for å ta en prat med Wøyen Lenes, der han blant annet innrømmer at han selv hadde vært med noen andre kvelden før.

Som hevn hadde Øystein Lihaug Solberg nemlig klint med deltaker Andrea Madsen (25), noe som også utviklet seg til mer intime scener den kvelden.

Etter mye frem og tilbake innrømmer Wøyen Lenes til slutt at hun hadde sex med Pierre Louis, og det hele ender med at Lihaug Solberg mer eller mindre slår opp med Wøyen Lenes - før han bestemmer seg for å gi henne en ny sjanse.

Se hele seansen:

- Når han sa at han ikke ville gi meg en sjanse til hadde jeg bare lyst til å dra hjem. Da hadde jeg ingenting der å gjøre. Jeg hadde det ikke bra når han ikke var på villaen for jeg var så vant til å ha ham der, forteller Wøyen Lenes til Nettavisen om sin første reaksjon.

- Men nå som jeg har sett det hele på nytt, angrer jeg på at jeg ikke sto mer opp for meg selv. Han hadde også gjort noe galt, men jeg fikk høre det mest, sier hun.

Les også: Øystein Lihaug Solberg (24) sendt rett til sykehus med voldsomme magesmerter

- Dobbeltmoralsk

Linn Wøyen Lenes er ikke den eneste som reagerer på forskjellsbehandlingen mellom henne og kjæresten.

Under torsdagens episode av «Ex on the Beach» tar deltaker Pernille Gagnås til orde og spør Wøyen Lenes rett ut:

- Føler du deg rettferdig behandlet av Øystein?

Se hele klippet øvertst i saken!

- Både ja og nei, egentlig, svarer Wøyen Lenes før hun fortsetter:

- Jeg vet jo selv at jeg har dummet meg mest ut, samtidig føler jeg at det mellom Andrea og Øystein er blitt skjøvet veldig under teppet og det fremstår greit, mens det jeg gjorde er totalt feil.

- Gjorde det for å være en drittsekk

Øystein Lihaug Solberg svarer med å forklare at han gjorde det for å ta hevn på Wøyen Lenes fordi han «visste» at hun kom til å gjøre noe på daten med Pierre Louis.

- Jeg gjorde det for å være en drittsekk, innrømmer han.

Til Nettavisen forteller han at han synes det er vanskelig å se seansen på nytt, spesielt siden det er så mange følelser i spill.

- Det er første gang jeg er forelsket, og jeg visste ikke hvordan jeg skulle takle det. Jeg ville ikke miste henne samtidig som jeg ikke ville godta det hun hadde gjort, forteller han og fortsetter:

- Det ble en utrolig vanskelig situasjon for Linn, og det var svakt av meg å legge all skylden på henne.

Les også: Melina Johnsen hudflettes etter TV-drama: - Får masse hatmeldinger

- Kleint å se på

Ifølge Linn Wøyen Lenes har de begge lagt det hele bak seg, og sier at hendelsen ikke preger forholdet de har til hverandre i dag.

- Vi kom på en måte sterkere ut av det. Samtidig er det viktig å huske på at vi ikke var kjærester der inne, så i prinsippet har ingen av oss gjort noe galt, sier hun.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun synes episoden var ubehagelig å se på.

- Jeg har grudd meg skikkelig til at den skulle komme på TV. Det var skikkelig kleint og det stakk i magen å se det igjen. Men heldigvis har vi ordnet opp i det, sier hun.

Kommentarer til denne saken