Se den følelsesladde tv-dumpingen i videoen under:


Kampen om å vinne Linni Meisters (36) hjerte tilspisser seg, og mandag måtte nok en frier forlate Kragerø.

Denne gangen var det 39 år gamle Roy Arne Tollefsen fra Kongsberg som måtte reise hjem i det som skulle vise seg å bli en tårevåt dumping. Og overfor Nettavisen legger han ikke skjul på at det var emosjonelt for ham å måtte dra hjem.

Les også: Bli kjent med Linnis potensielle drømmeprinser

– Man ser jo på reaksjonen min at jeg syntes det var trist. Både fordi jeg hadde lyst til å bli bedre kjent med Linni, men også ikke minst på grunn av gutta. Vi fikk et veldig tett bånd vi som var der. Så det ser man tydelig – det var tøft, sier han.

– Veldig realt av henne

Meister forteller i programmet at hun sender hjem Tollefsen fordi hun ikke ønsker å knuse hjertet hans.

I ettertid synes Tollefsen det var ryddig gjort.

– Nå vet jeg ikke om jeg hadde fått følelser etter hvert, men det er klart at hvis hun allerede der visste at det ikke kunne bli noe mellom oss så tenker jeg det var veldig realt av henne å gjøre det som hun gjorde. Men det er jo klart, at skal man være med på noe sånt så må man også tenke på at man kan få knust hjertet sitt – for det er jo seks andre flotte karer der.

– Men jeg synes det var ryddig og fint gjort når det ble sånn, så jeg skjønner forklaringen hennes, sier han.

Les også: Satt ut av «sprengkåte karer» i «Linni søker drømmeprinsen»: – Luktet jo testosteron på lang avstand

39-åringen legger heller ikke skjul på at det kunne skjedd at han utviklet romantiske følelser for Meister.

– Vi hadde ikke vært så mye sammen, men jeg merket at vi pratet veldig lett og hadde kanskje litt dypere samtaler enn det hun hadde med mange av de andre. Men jeg rakk vel ikke å få noen følelser, det tar litt lenger tid. Men Linni er en utrolig kul dame, og at det kunne kommet noen følelser etter hvert – det skal du ikke se bort fra, forklarer han og legger til:

– Men det var jækla trist å reise derfra. Det var veldig moro.

Rennes ned av tilbud

Til tross for at det ikke ble noe kjærlighet mellom ham og Linni – har ikke Tollefsen lagt fra seg kjærlighetsdrømmen.

Og kanskje har han allerede hørt fra sin fremtidige kjæreste.

39-åringen forteller nemlig til Nettavisen at han har fått svært mange tilbakemeldinger etter at «Linni søker drømmeprinsen» begynte å gå på tv, og at flere av dem er av den flørtete sorten med blant annet flere romantiske tilbud.

– Jeg har fått veldig mye tilbakemeldinger, så det har vært veldig hyggelig. Jeg skal ikke si alt hva folk sier, men det er klart det er noen som sier drøyere ting enn andre. Men det er mange som sier jeg virker som en bra mann og en bra pappa, og det er jo veldig koselig å høre, deler Tollefsen og legger til:

– Det har ikke kommet noen frierbrev i postkassen, men det er klart at det har kommet noen henvendelser.

Les også: Linni Meister tar til tårene etter dumping: – Jeg tenkte hun «faket» det

Henvendelsene kommer i hovedsak fra det motsatte kjønn, så Kongsberg-mannen håper det kan være romantikk i sikte.

– Jeg håper det kanskje kommer noe godt ut av dette. At det kanskje går an å utvikle noe mer med noen av de som har tatt kontakt. Men det er klart at frem til i dag har jeg ikke turt å treffe noen og gjøre sånne ting. Men vi får se, da. Men det har vært veldig mye tilbakemeldinger, og det er hyggelig.

Med andre ord har ikke Tollefsen mistet troen på at den store kjærligheten er der ute, og han vet hva han ser etter.

– Hun må være glad i barn, også ser jeg på det som en fordel hvis hun har barn. Og vet at barna kommer først. Også må hun være litt aktiv, ha litt ting på stell. Eldstedattera mi er nesten aldri hjemme, og hun andre er her annenhver uke, så det er mye tid for meg selv. Så det hadde vært fint om jeg hadde noen å dele tiden med, fastslår 39-åringen håpefullt.

Datteren tok til tårene

Om han ønsker å prøve å finne kjærligheten gjennom et nytt tv-konsept, er han derimot litt usikker på.

– Jeg synes jo det gikk overraskende greit, de kameraene tenkte jeg ikke så mye over. Men det er vanskelig når det er så mange gutter som skal kjempe om en dame, påpeker han.

– Så jeg vet ikke helt. Men hvis tilbudet kommer, så kan det hende jeg sier ja.

Likevel er det ingen hemmelighet at det var litt spesielt for ham å bli dumpet foran «hele» Norge.

– Nå når jeg har sett det på tv så får jeg litt klump i halsen. Og ungene mine også, spesielt hun yngste, synes det var litt trist å se pappa bli lei seg. Så hun gråt litt. Og det er klart det er litt kleint å se på, men jeg var jo med for å finne kjærligheten – og da kan sånt skje, sier Tollefsen lattermildt.